Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Стара Загора:Представяне книгата на акд Георги Марков

27 Авг 2019, 11:54

Не съм почитателка на историческата литература, но заглавието ме заинтригува - "България в Балканския съюз срещу Османската империя 1911 - 1913". Някой може ли да сподели мнение за книгата и да ми препоръча и други интересни заглавия от академик Георги Марков?

Re: Стара Загора:Дни на отворени врати от Брюксел в Стара Загора

28 Авг 2019, 10:10

Ами много хубаво! Да видим тази година в деня на Стара Загора какво ще отчетат управниците. Дали поне малко от Брюксел е преминало през тези отворени врати към Стара Загора? :wink:

Re: Стара Загора:Дни на славейковото изкуство

28 Авг 2019, 10:25

Второ основно училище „Петко Р. Славейков” в Стара Загора е сред елитните училища в града. Чувам много добри отзиви за качеството на преподаване и за извънкласните дейности. Предполагам, че интересът към него е голям и местата за първокласници са ограничени. Догодина детето ми ще тръгва на училище и бих искала да го запиша във Второ основно. Някой има ли наблюдения по въпроса?

Re: Пламен Петков жертва живота си, за да спаси 4-годишно дете!

28 Авг 2019, 13:21

Ще ми се да вярвам, че героичната постъпка на Пламен Петков не е забравена и не го помнят само неговите близки и приятели. Иска ми се по-често да си го напомняме, не само като повод за гордост, но и като пример - как трябва да постъпва истинският Човек.

Re: Стара Загора се готви за Луната

28 Авг 2019, 13:37

Голяма грешка са допуснали управниците на "Центъра на Вселената", като не са закупили имот на Луната! Какъв хубав МОЛ можеше да се построи там с поне две кръгови около него! Предлагам Общински съвет да се вземе в ръце и да внесе наново искането. А лозунгът за предстоящите избори да бъде: "Днес на Луната, утре - на Марс! :lol:

Re: Стара Загора: Проект за обновяване на градски пазар

28 Авг 2019, 13:55

Дори и да не е изпълнен на 100% проектът (според описаното), пак мога да каже, че сегашният нов градски пазар е в пъти по-добър от стария. Говоря от позицията на потребител, но мисля, че и търговците са на същото мнение. Вие какво ще кажете?

Re: Тотю Младенов ще посети Стара Загора

28 Авг 2019, 14:28

Не зная скоро ходили ли сте до Старозагорските минерални бани, но аз често ги посещавам. Наред с прекрасната природа и свежия въздух ми правят впечатление и многото изоставени рушащи се сгради, които преди са били почивни станции, бани, басейн... Чудя се чия собственост са и защо в място като това, където цената на недвижимите имоти е много висока, никой не ги стопанисва и не ги продава. Освен, че загрозяват гледката, мисля, че в един момент биха представлявали и опасност за туристите.

Re: Стара Загора: Доброволно формирование срещу бедствия

28 Авг 2019, 17:21

Доброволното формирование за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации на територията на община Стара Загора е факт от 2012 г. и работи. Редовно се провеждат тренировки и учения. Доброволците вече има реален опит в гасенето на пожари на територията на общината.

Re: Тотю Младенов ще посети Стара Загора

28 Авг 2019, 21:28

Направиха си далаверата и това беше. Окрадоха това, което можаха.

Re: Стара Загора: Европейската седмица на градовете и регионите

29 Авг 2019, 09:29

"Европейци сме ний, ама все не дотам" ... Нали знаете кой го е казал и преди колко години? Ами, все още е вярно, за съжаление!
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 104