Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
12 Сеп 2019, 12:15
iriny написа:Невероятен поет! Стиховете на Евтим Евтимов винаги ме разчувстват. Дано сега да е на по-хубаво място! Поклон!
Голям поет! Бог да го прости! Не останаха много като него...
12 Сеп 2019, 17:23
Хубава инициатива, но аз съм на мнение, че каквито и мерки да предприемем страхът от болници и бели престилки никога не изчезва напълно.
13 Сеп 2019, 09:27
Мики Маус написа:Хубава инициатива, но аз съм на мнение, че каквито и мерки да предприемем страхът от болници и бели престилки никога не изчезва напълно.
Полезно е за децата, ама си прав. Мен и до сега ме е страх от доктори и болници...
13 Сеп 2019, 16:56
Май са объркали името на фотоизложбата. Вместо "регенерация", трябва да е "реанимация"!.
13 Сеп 2019, 17:17
marchinko73 написа:Май са объркали името на фотоизложбата. Вместо "регенерация", трябва да е "реанимация"!.
Според мен шансът за устойчивото развитие не е нито в регенерацията, нито в реанимацията, а в европеизацията и инвестициите.
14 Сеп 2019, 08:59
Този музей дали функционира? И посещава ли го някой изобщо?
14 Сеп 2019, 11:35
tano написа:Този музей дали функционира? И посещава ли го някой изобщо?
Кой го знае? Нищо не съм чувал наскоро за него... Пък и на кой му пука? Нали са усвоени едни 2.4 млн.лв.?
16 Сеп 2019, 15:50
Имат нов сайт -
https://pierrot-bg.com/
Много добри!
16 Сеп 2019, 16:12
Кукленият театър в Стара Загора е №1! И за децата, и за възрастните изживяването е неповторимо!
17 Сеп 2019, 12:07
Що имам чувството, че са пропуснали най-голямата атракция в програмата? Къде, мола ви са, е представянето на самодейците от Държавна психиатрична болница, Раднево?!?