Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
25 Сеп 2019, 10:18
Сменете си информацията, бе! Тоя ресторант го няма от 100 години. Там сега е пицария.
25 Сеп 2019, 10:50
Ресторанта не ми харесваше много, но фитнеса беше страхотен. Много готини пичове ходеха там.
25 Сеп 2019, 14:33
Е те тази формулировка ме уби: "Тематична програма : МЕДИЦИНА НА ЖИВОТНИТЕ ЗА КОМПАНИЯ". Значи вече не са домашни любимци, а компаньони?
25 Сеп 2019, 14:50
Лош Холестерол 007 написа:Е те тази формулировка ме уби: "Тематична програма : МЕДИЦИНА НА ЖИВОТНИТЕ ЗА КОМПАНИЯ". Значи вече не са домашни любимци, а компаньони?
Ми то и ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ НА ПРОДУКТИВНИТЕ ЖИВОТНИ не звучи много смислено, ама явно са си някакви техни научни наименования. От цялата работа най-разбираемо е КОКТЕЙЛ ЗА УЧАСТНИЦИТЕ!
03 Окт 2019, 09:49
Ами че те големите котки не излизат от МОЛ-а. Двукраките имам предвид.
03 Окт 2019, 09:52
Той купонът в Стара Загора се вихри всеки ден не само на централния площад.
03 Окт 2019, 10:21
Паулу Коелюв написа:Ами че те големите котки не излизат от МОЛ-а. Двукраките имам предвид.

Ти ся кво искаш да кажеш?

Двукраки котараци няма ли там?
03 Окт 2019, 14:11
Туй звучи много яко! Трябва да се види!
04 Окт 2019, 12:19
lyuta_chushka95 написа:Дори и да не е изпълнен на 100% проектът (според описаното), пак мога да каже, че сегашният нов градски пазар е в пъти по-добър от стария. Говоря от позицията на потребител, но мисля, че и търговците са на същото мнение. Вие какво ще кажете?
Определено е много по-добре, отколкото беше преди.
09 Окт 2019, 11:06
Значи на кино всичко е много хубаво, чисто и весело! Я се поразходете из някой ромски квартал с камера, да видим какво ще заснемете... ако си излезете от там с камерата и в добро здраве, евентуално...