Солариумът - начин на употреба и злоупотреба

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Солариум и през зимата – колко често и от кога ходите?

Мнениеот MerryPop » 12 Май 2015, 16:30

Не, че е препоръчително, предполагам девойката си преценя рисковете, но не повече от два пъти в седмицата си мисля, че е нормално, ама много зависи и на какъв солариум ходиш, ако е на тези обикновените слабите, едва ли ще видиш промяна, а турбо солариумите ми се виждат твърде силни и опасни :roll: не зная къде е истината :|
MerryPop

Мнениеот luchia@marco » 14 Май 2015, 10:02

От години не съм ходила на солариум, но последно нямаше голяма разлика, тъй като след това изгорях жестоко, въпреки че не стоях дълго на слънце :idea:
luchia@marco

Мнениеот Kaya » 14 Май 2015, 10:50

Истината е да ходиш от време на време на плаж и да не се криеш от слънцето :))
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот Snejna » 14 Май 2015, 12:20

Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 14 Май 2015, 12:58

Snejna написа:Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

И аз не го харесвам, но е много предпочитан от момичетата, особено сега покрай баловете може да сте сигурни, че има истински бум на услугите.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот donni » 20 Май 2015, 14:57

Kremiliya написа:
Snejna написа:Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

И аз не го харесвам, но е много предпочитан от момичетата, особено сега покрай баловете може да сте сигурни, че има истински бум на услугите.

Дааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: заглеждали ли сте се колко смешно оранжеви са всички на тези балове и с тези коси в цвят - мед, като голяма част от певачките - ужас, стават направо като клонинги :!:
donni

Мнениеот rabotnata pchela » 20 Май 2015, 16:46

Никога не съм ходила на солариум, винаги ме е било страх от тази процедура, вижда ми се безсмислена.
Аватар
rabotnata pchela

Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

Мнениеот Glow » 28 Мар 2019, 10:43

Пролетта дойда с пълна сила и ми стана едно хубаво на душата. :cheerleadersmileygirl:
После си видях белите, слънце не видели, крака и се ужасих. Купих си, по съвет на приятелки, мляко за тяло на Джонсънс, което след няколко нанасяния дава тен. От вчера го ползвам, още няма резултат, но не съм се отказала.

Вие какво предпочитате солариум, автобронзантите или си ходите бели, докато не отидете на море или басейн?
Glow

Re: Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

Мнениеот Wella » 28 Мар 2019, 11:00

Аз използвам едни хапчета за тен за бързо почерняване и запазват тена по дълго - Оро тен. С екстракт от моркови и гроздови семки са. Без консерванти и тн. Всяка година ги ползвам. Преди си ги поръчвах от Англия но ги намерих и в БГ.
Wella

Re: Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

Мнениеот Блясък » 28 Мар 2019, 11:04

Хич не обичам да се разголвам по бански, докато съм все още бяла, но точно това правя :lol: (но относително бързо хващам тен).
За автобронзанта съм чувала, че се получава неравномерен тен и това ме кара да се въздържам.
Блясък

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим