Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Солариум и през зимата – колко често и от кога ходите?

12 Май 2015, 16:30

Не, че е препоръчително, предполагам девойката си преценя рисковете, но не повече от два пъти в седмицата си мисля, че е нормално, ама много зависи и на какъв солариум ходиш, ако е на тези обикновените слабите, едва ли ще видиш промяна, а турбо солариумите ми се виждат твърде силни и опасни :roll: не зная къде е истината :|

14 Май 2015, 10:02

От години не съм ходила на солариум, но последно нямаше голяма разлика, тъй като след това изгорях жестоко, въпреки че не стоях дълго на слънце :idea:

14 Май 2015, 10:50

Истината е да ходиш от време на време на плаж и да не се криеш от слънцето :))

14 Май 2015, 12:20

Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

14 Май 2015, 12:58

Snejna написа:Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

И аз не го харесвам, но е много предпочитан от момичетата, особено сега покрай баловете може да сте сигурни, че има истински бум на услугите.

20 Май 2015, 14:57

Kremiliya написа:
Snejna написа:Никога не съм ходила на солариум, не ми харесва тена, който се получава, оранжевото не е красиво.

И аз не го харесвам, но е много предпочитан от момичетата, особено сега покрай баловете може да сте сигурни, че има истински бум на услугите.

Дааааа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: заглеждали ли сте се колко смешно оранжеви са всички на тези балове и с тези коси в цвят - мед, като голяма част от певачките - ужас, стават направо като клонинги :!:

20 Май 2015, 16:46

Никога не съм ходила на солариум, винаги ме е било страх от тази процедура, вижда ми се безсмислена.

Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

28 Мар 2019, 10:43

Пролетта дойда с пълна сила и ми стана едно хубаво на душата. :cheerleadersmileygirl:
После си видях белите, слънце не видели, крака и се ужасих. Купих си, по съвет на приятелки, мляко за тяло на Джонсънс, което след няколко нанасяния дава тен. От вчера го ползвам, още няма резултат, но не съм се отказала.

Вие какво предпочитате солариум, автобронзантите или си ходите бели, докато не отидете на море или басейн?

Re: Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

28 Мар 2019, 11:00

Аз използвам едни хапчета за тен за бързо почерняване и запазват тена по дълго - Оро тен. С екстракт от моркови и гроздови семки са. Без консерванти и тн. Всяка година ги ползвам. Преди си ги поръчвах от Англия но ги намерих и в БГ.

Re: Искам хубав тен - солариум, автобронзант или друго да избера?

28 Мар 2019, 11:04

Хич не обичам да се разголвам по бански, докато съм все още бяла, но точно това правя :lol: (но относително бързо хващам тен).
За автобронзанта съм чувала, че се получава неравномерен тен и това ме кара да се въздържам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7