anniivanova написа:Здравейте д-р Савов, ще се радвам на вашето компетентно мнение жена на 31год. съм и имам постоянно главоболие отгоре на главата /тъпа болка от почти година/, на моменти много силно ме боли глава навсякъде и все едно ми е стегната с обръч /тази силна болка е от 10дни/, понякога, но рядко вдигам кръвно, мерила съм го при силна болка 120/80., имам хашимито/ ходих на ендокринолог и нищо/, на невролог и нищо, но мен продължава да ме боли глава всеки ден и много се притеснявам. Според вас от какво може да е. МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ.
Здравейте !
Бързам да ви отговоря ясно ! Разбирам състоянието Ви. Като професионалист ще отговоря на конкретния Ви въпрос - много причини състояния може да са. Това което не ми хареса във Вашия разказ е невролог - нищо. При Вашата история след обстоен неврологичен преглед е необходимо да се предприемат насочени изследвания по преценка на лекуващия Ви невролог. При желание от Ваша страна може да извърша консултация и преглед и да вземете второ мнение в мое лице. Ще приемам пациенти от началото на Септември след предварително записване на час на тел. 0887174485.
Успех
д-р Савов