Добави отговор

Re: Кашлицата - как да се справим с нея?

27 Апр 2011, 15:57

А ХУСТАГИЛ пил ли го е някой?

20 Май 2011, 19:12

Още един глас за Мукоплант на д-р Тайс, по принцип го дават за деца, но аз също го пробвах и наистина имаше ефект. Аз пих този за лека нощ, че имах една кашлица...не ме оставяше да спя.

25 Май 2011, 09:44

А някой пил ли е ACC прахчетата? Те също са добри!

27 Май 2011, 23:39

sarkis написа:Всяка сутрин ме измъчва една ужасна, задушаваща кашлица,не знам вече какво да пия срещу нея, цигарите ли да спирам :) :roll: ,какво ли?

Абе ако пушиш по 2 кутии цигари на ден, вече е малко ъксон да ги спираш и да очакваш кашлицата да спре, пробвай с повече разходки из планината или някъде където въздуха е чист.

02 Юни 2011, 11:14

А ако е алергична кашлица?

Re: Странна сутрешна кашлица :(

21 Окт 2011, 20:55

Много цигари? При мен имаше подобни неща, но вече спрях да пуша...

23 Окт 2011, 10:02

Violetta написа:Много цигари? При мен имаше подобни неща, но вече спрях да пуша...

Аз не пуша, защото не ми харесва, обичам аромата на тютюн, изсушен и подготвен за опаковка, ухае супер, но понякога е тежка миризмата, обаче самият дим ми действа зле, запушва ми се носа :roll:

23 Окт 2011, 13:50

Правили ли сте си тест за алергии? Това, че се проявява при неприятна миризми ми навежда тази мисъл... Другият вариант, за който се сещам, ако се проявява през есенно-зимния сезон сутрин да е от сухия въздух в спалнята...

23 Окт 2011, 16:19

pnk написа:Правили ли сте си тест за алергии? Това, че се проявява при неприятна миризми ми навежда тази мисъл... Другият вариант, за който се сещам, ако се проявява през есенно-зимния сезон сутрин да е от сухия въздух в спалнята...

При мен в стаята въздухът не е сух, но като започне кашлица и трудно се спира, особено ако човек ходи бързо и вдишва интензивно студен въздух.

26 Окт 2011, 09:42

kriskiss2001 написа:
pnk написа:Правили ли сте си тест за алергии? Това, че се проявява при неприятна миризми ми навежда тази мисъл... Другият вариант, за който се сещам, ако се проявява през есенно-зимния сезон сутрин да е от сухия въздух в спалнята...

При мен в стаята въздухът не е сух, но като започне кашлица и трудно се спира, особено ако човек ходи бързо и вдишва интензивно студен въздух.

Вероятно правиш някакъв ларингит!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 13