Добави отговор

Re: Суха кашлица - причини

27 Яну 2012, 11:07

boriskarlov написа:И аз имах проблем с такъв вид кашлица, АЦЦ и много топъл чай и за два дни бях ОК. Да си призная, леко завиших дозата, знам, че има ограничения, но нямах проблем след това.

Аз също съм доволна от АЦЦ, за два три дена те оправя, но не мисля, че ако превишиш дозата ще се случи нещо трагично.

Re: Суха кашлица - причини

27 Яну 2012, 13:52

Аз също съм доволна от АЦЦ, педиатърката ни го предписваше на дъщеря ми, има приятен вкус на малини.

Кофлети на Хималая при кашлица - има ли ефект?

27 Яну 2012, 16:18

Моя позната ми препоръча бонбонки за кашлица на билкова основа наречени Кофлети, на някаква индийска фирма били, никога не съм ги чувал, някой пробвал ли ги е и има ли ефект от тях?

Re: Кофлети

27 Яну 2012, 16:39

Memento написа:Моя позната ми препоръча бонбонки за кашлица на билкова основа наречени Кофлети, на някаква индийска фирма били, никога не съм ги чувал, някой пробвал ли ги е и има ли ефект от тях?

За какво се предписват тия кофлети, това хранителна добавка ли е?

30 Яну 2012, 11:18

Става дума за ето тези Бонбони кофлети:
Изображение

Те притежават анти-оксидантни свойства и спомагат за подсилване на иммунната система. Имат противовъзпалително действие на горните дихателни пътища и благоприятен ефект при фарингити, ларингити икашлица от различен произход.

31 Яну 2012, 10:49

Да точно за тях става дума, опитах ги, на вкус не са като харибо но определено се чувства ефекта!

13 Мар 2012, 16:47

А никъде не прочетох по колко бонбона на ден могат да се смучат. :(

Re: Кофлети на Хималая при кашлица - има ли ефект?

28 Авг 2013, 10:04

И на мен ми помогнаха за досадната кашлица ;)

Re: Кашлицата - как да се справим с нея?

14 Дек 2013, 18:39

Здравейте! От 4-ти пия Преднизилон Кортико, Тавипек каблетки, Азитрокс(500 и 250 mg) и Флавамед,но днес ми свърши Флавамеда и тавипека. Д-рката ми каза да продължа по схемата Преднизолон Кортико с Тавипек и Флавамед още 3 дни..но са ми скъпи,имам само Преднизолон до вторник,може ли да взема някакъв заместител на Тавипек и Флавамед,т.е. нещо отхрачващо и против кашлица... Като например АЦЦ? какво ще кажете или трябва да се посъветвам с Д-рката,но утре е неделя.. :(

Re: Кашлицата - как да се справим с нея?

02 Дек 2014, 11:13

Е то много зависи от кашлицата де ;) аз съм почитател на Гринтус и Флудитек, това са най-добрите сиропи, които сме пили у нас, наистина имат ефект ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13