Добави отговор

Кашлицата - как да се справим с нея?

13 Апр 2011, 13:41

Всяка сутрин ме измъчва една ужасна, задушаваща кашлица,не знам вече какво да пия срещу нея, цигарите ли да спирам :) :roll: ,какво ли?

Re: Кашлицата - как да се справим с нея?

14 Апр 2011, 00:24

Като за начало спри цигарите.Кашлицата каква е суха, влажна ?

17 Апр 2011, 21:41

sarkis написа:Всяка сутрин ме измъчва една ужасна, задушаваща кашлица,не знам вече какво да пия срещу нея, цигарите ли да спирам :) :roll: ,какво ли?

опитай Бронхоклир :)

18 Апр 2011, 15:56

Аз бих препоръчала сиропа на Др. Тайс със живовлек. Пробвала съм го многократно, това е сиропът, който давам на дъщеря ми.
Последна промяна southern_sun на 20 Апр 2011, 13:56, променена общо 1 път

18 Апр 2011, 17:53

sarkis написа:Всяка сутрин ме измъчва една ужасна, задушаваща кашлица,не знам вече какво да пия срещу нея, цигарите ли да спирам :) :roll: ,какво ли?

След като е основно сутрин цигарите ще да са, а освен това ако скоро си бил и болен кашлицата е задължителна.

20 Апр 2011, 14:04

Ако е от цигарите мисля, че ACC hot или ACC те са отхрачващи и ще прочистят дробовете.

25 Апр 2011, 18:23

Като начало може да спрете цигарите или поне ги намалете,погубвате си белите дробове. При едно по-остро вирусно заболяване и няма да можете дъх да си поемете. Аз лично съм много доволна от Фолипил.

26 Апр 2011, 17:30

bisertaskov написа:Като за начало спри цигарите.Кашлицата каква е суха, влажна ?

Да и аз неразбрах каква е кашлицата - суха или влажна .. аз съм имала такъв проблем и ми предписаха да взимам Сиракол - представлява сироп за пиене и честно казано на мен ми помогна. Беше ми предписан от лекар , но по принцип се продава без рецапта :)

27 Апр 2011, 15:57

А ХУСТАГИЛ пил ли го е някой?

20 Май 2011, 19:12

Още един глас за Мукоплант на д-р Тайс, по принцип го дават за деца, но аз също го пробвах и наистина имаше ефект. Аз пих този за лека нощ, че имах една кашлица...не ме оставяше да спя.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2