08 Дек 2015, 15:25
Monika_Spasova написа:Мислих си да направя такава тема, защото любовта е навсякъде и намерих тази, хора, защо се срамувате да си признаете кое е най-романтичното, което ви се е случвало?!? Учудена съм, че не искате да се похвалите, или може би не сте получавали нищо романтично..
08 Дек 2015, 16:40
08 Дек 2015, 17:14
Anka написа:Monika_Spasova написа:Мислих си да направя такава тема, защото любовта е навсякъде и намерих тази, хора, защо се срамувате да си признаете кое е най-романтичното, което ви се е случвало?!? Учудена съм, че не искате да се похвалите, или може би не сте получавали нищо романтично..
Романтиката вече е такова клише. Да разпръснеш малко рози, да сложиш нещо за ядене - разбира се вино и сирене а това нещо, и после да се радвате на любов и радост. Скучно е!
08 Дек 2015, 18:15
16 Дек 2015, 13:39
Mamacita написа:Ако това ви се е превърнало в ежедневие - да, но ние реално ядем поотделно, в повечето случаи на крак, за да има кой да наглежда децата, та за нас си е върла романтика спокойствието.
16 Дек 2015, 14:08
18 Дек 2015, 17:09
Pipilota написа:Романтиката може да е дори и в малък подарък, целувка, жест, да ти донесе любимия чипс вечерта, да си го изядеш скришом, ей такива неща ;) Не е нужно да е рози, вино и сирене, макар че ние май главно така го приемаме вече, особено хората с по-дълги връзки, може би просто сме скучни.
18 Дек 2015, 17:38
Monika_Spasova написа:Pipilota написа:Романтиката може да е дори и в малък подарък, целувка, жест, да ти донесе любимия чипс вечерта, да си го изядеш скришом, ей такива неща ;) Не е нужно да е рози, вино и сирене, макар че ние май главно така го приемаме вече, особено хората с по-дълги връзки, може би просто сме скучни.
Съгласна съм, не бива да я слагаме в някакви стереотипи, то е нещо различно и специално. :)
10 Яну 2016, 09:05
BeenieGal написа:Monika_Spasova написа:Pipilota написа:Романтиката може да е дори и в малък подарък, целувка, жест, да ти донесе любимия чипс вечерта, да си го изядеш скришом, ей такива неща ;) Не е нужно да е рози, вино и сирене, макар че ние май главно така го приемаме вече, особено хората с по-дълги връзки, може би просто сме скучни.
Съгласна съм, не бива да я слагаме в някакви стереотипи, то е нещо различно и специално. :)
А и различните хора я разбират по различен начин, което е още по-нормално...
11 Яну 2016, 15:12