19 Окт 2013, 12:25
28 Юли 2014, 14:36
29 Юли 2014, 15:57
xrisy_vd написа:Сама си оформям веждите, допълвам с молив, едната ми е малко по- къса от другата и за плътност, тъй като косъмчетата ми са дълги, но редки, не съм от тези, които чертаят по лицето си. Като цяло се опитвам да спазвам правилата за диагоналите и линиите спрямо носа и очите. Сещам се за едно време, както казват бабите, за момичетата, които си бръснеха веждите за да ги очертаят с черен молив, за съжаление има още такива случаи, наистина е грозно. Опитах веднъж при козметик, заприличаха на вежди чак след 2 седмици, имах едни скоби и куп накъсани косъмчета. Пробвах с конец у дома, не ми е приятна процедурата и имаше риск да се порежа с конеца, или най- много да остана без вежди.Вие с добре оформените вежди и случилите на козметик, идете да пуснете тото, че сте големи късметлийки, аз моите вежди ги изгорих в 5-ти клас, от тогава са със собствено мнение,но поне са две
31 Юли 2014, 15:16
lini_leni написа:xrisy_vd написа:Сама си оформям веждите, допълвам с молив, едната ми е малко по- къса от другата и за плътност, тъй като косъмчетата ми са дълги, но редки, не съм от тези, които чертаят по лицето си. Като цяло се опитвам да спазвам правилата за диагоналите и линиите спрямо носа и очите. Сещам се за едно време, както казват бабите, за момичетата, които си бръснеха веждите за да ги очертаят с черен молив, за съжаление има още такива случаи, наистина е грозно. Опитах веднъж при козметик, заприличаха на вежди чак след 2 седмици, имах едни скоби и куп накъсани косъмчета. Пробвах с конец у дома, не ми е приятна процедурата и имаше риск да се порежа с конеца, или най- много да остана без вежди.Вие с добре оформените вежди и случилите на козметик, идете да пуснете тото, че сте големи късметлийки, аз моите вежди ги изгорих в 5-ти клас, от тогава са със собствено мнение,но поне са две
имам приятелки, които ходят на козметик, в противен случай остават без вежди, наистина не умеят да ги оформят, така че ай в някои случаи е наложително посещението на салона аз се справям и сама доста успешно, от което съм много щастлива
А какво имаш предвид под "имах едни скоби "
![]()
01 Дек 2014, 11:34
MollyDolly написа:Сама си ги почиствам, понеже не искам и не мога да се доверя, нямам кой знае колко за премахване и мисля се справям добре. Молив не си слагам, освен, ако не е за нещо по-официално.
Видях, обаче, сенки за вежди, които според мен са много по добър вариант, от колкото молива.
Що се отнася до дебелите вежди - не понасям ужасно грубо и грозно ми стоят!
01 Дек 2014, 15:10
11 Дек 2014, 15:18
12 Дек 2014, 12:44
MollyDolly написа:Сама си ги почиствам, понеже не искам и не мога да се доверя, нямам кой знае колко за премахване и мисля се справям добре. Молив не си слагам, освен, ако не е за нещо по-официално.
Видях, обаче, сенки за вежди, които според мен са много по добър вариант, от колкото молива.
Що се отнася до дебелите вежди - не понасям ужасно грубо и грозно ми стоят!
12 Дек 2014, 17:33
15 Дек 2014, 16:45
rabotnata pchela написа:Не забравяйте, че трябва да имате вежди, ей такива учудени смешни вежди вече не са на мода![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()