Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
06 Мар 2013, 19:58
Здравейте!
Как си оформяте веждите? Сами в домашни условия или посещавате козметик? Кога ги правите т.е. колко често. Слагате ли им молив, за да стоят по-плътни?
06 Мар 2013, 21:19
Сама си ги оформям, защото имам късмета да разполагам с добре оформени по рождение вежди. Молив не слагам. Прочетох, че сега се завръщат на мода по-плътните вежди, което намирам за доста грозно.
06 Мар 2013, 21:39
Сама, но...много ми е досадна тази процедура.
Добре са ми оформени и няма нужда от кой знае какво изкуство.
Навремето ходех на козметик,но всеки път се завръщах с различна форма, та затова сега разчитам на себе си.
Молив-не. Според мен придава леко мрачен вид и е оправдана употребата му само при твърде светли, или липсващи косми.
06 Мар 2013, 21:44
Сама ги оформям. Един път седмично ми стига.
Молив не използвам- грознее ми.
06 Мар 2013, 23:37
аз посещавам всеки меесец козметик,почистват ми ги с пинтсета.да,уплътнявам г с молив.
12 Мар 2013, 13:43
Току що даже се връщам от козметик. Ходя да ми ги оформят долу горе веднъж месечно, през останалото време се старая да им поддържам линията. Моята козметичка ги оформя с пинсета и конец...ако можех да го правя сама би било страхотно.
12 Мар 2013, 17:09
И аз съм чувала за оформяне с конец, но не са ми го прилагали. Как става? Болезнено ли е?
12 Мар 2013, 20:13
Даже почистват и лице,днес си направих пълната процедурка. Не мога да кажа,че е безболезнено,но се търпи, с някоя друга пролята сълза.

Но си струва,доста по-бързо и трайно.
12 Мар 2013, 22:15
Ето как става:
http://ww2.vbox7.com/play:ae4188edАз опитах, но...не се справям сама
18 Апр 2013, 16:34
Плътните вежди са най-новия писък на модата