Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Правили ли сте ръчна хартия?

15 Дек 2014, 17:23

Виждала съм такава хартия, моя приятелка прави такива хартии и са супер красиви, слага цветя и тя, листа и какво ли още не, невероятно красиви! :P

22 Дек 2014, 15:11

Burborino написа:Всъщност е по-лесно отколкото изглежда, но примерно ти трябва място на което да сушиш хартиите.

Ама като се замисля, няма и да е толкова сложно, едно време не са си купували тетрадки, за да си пишат писмата. :roll:

22 Дек 2014, 18:22

Мисля си, че е абсурдно и доста безсмислено и да, ако имаш цялото време на света, може и да си направиш един лист за картичка, но при положение, че пускаш такава във фейсбук или пращаш мейл вместо писма...... :roll:

29 Дек 2014, 11:24

lini_leni написа:Мисля си, че е абсурдно и доста безсмислено и да, ако имаш цялото време на света, може и да си направиш един лист за картичка, но при положение, че пускаш такава във фейсбук или пращаш мейл вместо писма...... :roll:

На мен ми е по-абсурдно, че ползваш друга хартия, за да си направиш хартия :lol: :lol: :lol:

29 Дек 2014, 16:57

Малко като да наливаш от пусто в празно, но е готина ръчната хартия после, но ако ще я ползваш за да си драскаш кръгчета не си струва да се прави :)

29 Дек 2014, 16:59

Как да не си струва да си направиш, представяте ли си да получите картичка с ръчна хартия, това е голям жест и много приятен и красив!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2