Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Имате ли любимо списание?

06 Мар 2013, 22:20

Здравейте,
интересно ми е дали имате време и средства да купувате и четете списания...А кое купувате? Имате ли абонамент? Защо го купувате и смятате ли, че цената от 5лв. е приемлива?

Re: Имате ли любимо списание?

07 Мар 2013, 12:04

Разни женски списания като Грация. Купувам го, защото има допълни подаръци, които вървят с него, в предишните няколко броя имаше козметика. Така се сдобих с една пудра на Сефора. Иначе общо-взето няма много за четене вътре - само лъскави страници и реклами.

08 Мар 2013, 12:46

И аз харесвам "Грация". Особено през лятото, когато предлагат страхотни плажни чанти :P

02 Юни 2015, 12:58

rossitta написа:И аз харесвам "Грация". Особено през лятото, когато предлагат страхотни плажни чанти :P

Да, имат хубави подаръци, отделно и вътре има доста интересни неща, аз си купувам, но рядко, само когато се сетя, не мога да кажа, че съм голяма почитателка.

03 Юни 2015, 18:41

Аз да си призная никога не съм харесвала списания, клюкарски вестничета и подобни, а и в наши дни не мисля, че такива издания имат пазар, все пак всичко живо чете в интернет.

04 Юни 2015, 09:47

като малка си купувах списания, имаше едно хай клуб,само него, но вече всичко е публикувано в интернет и няма смисъл да се купуват. ;)

04 Юни 2015, 14:23

L'Europeo, само то си струва парите. Останалото мога да намеря в интернет. Често си свалям и New Scientist от торент тракерите.

05 Юни 2015, 01:10

Имам само едно любимо списание и то е 8, а сега като се замисля и това на НатДжио, обикновено като пътувам се запасявам с едно от двете, ако не и с двете ;)

05 Юни 2015, 10:27

maminka написа:Имам само едно любимо списание и то е 8, а сега като се замисля и това на НатДжио, обикновено като пътувам се запасявам с едно от двете, ако не и с двете ;)

Да то е яко аз си го купувам понякога, не само като пътувам ами събота и неделя ми е много готино да седна на терасата с кафе и да разглеждам нещо.

05 Юни 2015, 12:50

Не знаех, че НатДжио имат списания, но на мен ми харесват по-клюкарски :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2