За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
02 Яну 2012, 10:22
Аз на Fito съм ползвала също мостра за изправяне на коса, ефект нямаше и също не ми харесваше как изглежда косата ми.
02 Яну 2012, 13:44
Определено неподходящият шампоан може да докара много главоболия. Вкъщи имам един Dove интензивна терапия- какво е това чудо не знам, но с него след 24 часа все едно съм се заливала с олио. Отвратителен е. След второто измиване и пърхот се появи- направо идилия. Сега, за за оправя положението, се мия само с Кетозал.
03 Яну 2012, 11:42
Cuddy написа:Определено неподходящият шампоан може да докара много главоболия. Вкъщи имам един Dove интензивна терапия- какво е това чудо не знам, но с него след 24 часа все едно съм се заливала с олио. Отвратителен е. След второто измиване и пърхот се появи- направо идилия. Сега, за за оправя положението, се мия само с Кетозал.
И на мен ми се е случвало да имам пърхот от шампоан Dove, сега ползвам Orzen с бирена мая против пърхот, много съм доволна от него.
04 Яну 2012, 00:04
Колкото и да не ми се вярваше пробвах Head & Sholders и пърхота изчезна.Не съм имала много но и малкото ме дразнеше,вече от 3 години ползвам само този шампоан и си реших проблема.
04 Яну 2012, 21:24
Като че ли мъжете по-чесо ги гони пърхута. И действително моя мъж:) намери избавления от пърхута с Head & Sholders
19 Яну 2012, 21:16
И аз имам известен проблем с пърхота, ползвам само Хед като редувам с други обикновени шампоани, пак се появява но все по-рядко. В темата има добри идеи и трябва да пробвам с някой от предложените тук шампоани.
26 Мар 2012, 10:15
Има една пяна, която успешно се бори с упорития пърхот - DUCRAY KELUAL. Нанася се върху суха коса и значително намалява пърхота и сърбежа, разкошна е!
Важно е шампоаните, които се избират да съдържат цинк, селениум сулфид, салицидна киселина или кетоконазол като активни съставки.
А ето и един съвсем елементарен метод, който може да се прилага в домашни условия - смесват се 2 ч.л. оцет с 6 ч.л. вода и така получената смес се втрива в корените на косата. Главата се завива с кърпа, като по възможност стоите с маската и през нощта. Сутринта измивате с хладка вода и подходящ шампоан против пърхот.
11 Май 2012, 16:11
Шампоаните на VICHY DERCOS против пърхот са страхотни... Купувам на мъжа ми от известно време и още с първото измиване имаше видим резултат. Изобщо всички продукти на марката са много качествени и вкъщи много ги уважаваме
18 Май 2012, 13:32
Аз също веднъж така се бях подредила от един шампоан, че щях да откача

Толкова ме сърбеше главата, че направо ми се ревеше, а си я бях измила само веднъж... Купих си лосиона против пърхот на PHYTO - разкошен е и го препоръчвам на всички с този проблем. Нанасях го само в корените на косата, по скалпа и буквално успокоява кожата за секунди

- Phyto-regular.jpg (15.94 KiB) Прегледано 968 пъти
30 Май 2012, 06:30
mimeto написа:Шампоаните на VICHY DERCOS против пърхот са страхотни... Купувам на мъжа ми от известно време и още с първото измиване имаше видим резултат. Изобщо всички продукти на марката са много качествени и вкъщи много ги уважаваме

И аз използвах шампоан от същата серия, но за мазен пърхот, защото моя се оказа точно такъв. 4 седмици се използва първоначално, а след това профилактично - от време на време. Ей, камък ми падна от сърцето

Да чукна на дърво, не съм имал проблеми оттогава. То ми омръзна да се съобразявам какво ще облека, за да не се вижда толкова падналия "сняг" от косата ми

Много е досадно и само, който не е имал пърхот не знае за какво става въпрос. За сърбежа на главата да не говорим...