За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Шампоан против пърхот с доказан ефект

29 Окт 2012, 16:35

От години се боря с пърхота, ту ми изчезне и се успокоя, че съм се преборила успешно и след ден два пак ми се появи. Ползвах какви ли не мазила, но няма особен ефект. Освен това косата ми често се омазнява, губи блясъка си и обема. Не мога една прическа да си направя и за това винаги я нося вързана. Омръзна ми вече. Препоръчайте ми шампоан против пърхот с доказан ефект. Ще съм ви много благодарна.

Re: Шампоан против пърхот

30 Окт 2012, 15:19

Аз съм ползвала Head Remedy Dandruff Shampoo (Dandruff Control & Gentle Cleansing) на КМС Калифорния и съм много доволна. Реших си проблема с пърхота само след няколко измивания :)

19 Ное 2012, 20:56

Аз в момента ползвам ето този шампоан от професионалната серия на Шварцкопф Бонакюр http://bg.strawberrynet.com/haircare/sc ... 35/#DETAIL, моят скалп е супер чувствителен и какви ли не шампоани съм ползвала, но винаги изсушават скалпа ми и довеждат до образуването на пърхот и в комбинация с твърдата вода с която се мием ежедневно, скалпа ми прилича на бяла зимна приказка :D , много е неприятно да ръсиш след себе си бял прах :D , този шампоан ми беше препоръчан от фризьорката ми тъй като в нейния салон тя използва само това, и мога да кажа, че професионалната серия на Шварцкопф няма нищо общо с комерсиалната Шаума или Глис Кюр продавана тук у нас. :D

20 Ное 2012, 12:38

ema_stef, може и аз да поръчам този шампоан от ягодката и да го опитам и него. Хубаво е да се сменят продуктите с грижа за косата, а щом ти казваш, че си доволна от този професионален продукт сигурно ще се възползвам и аз :) Важното е да има добър и траен ефект :D

Re: Имам пърхот, дали проблемът не е във моят шампоан?

21 Ное 2012, 13:26

Аз си реших проблема с пърхота с този шампоан на КМС Калифорния http://bg.strawberrynet.com/haircare/km ... 09/#DETAIL. При мен имаше ефект само след няколко измивания :)

27 Ное 2012, 20:00

Дайте мнение за някой шампоан на по сносни цени и да е ефикасен срещу пърхут :D

10 Дек 2012, 10:27

Българската серия Себорал-лосион ,шампоан и гел са най-доброто средство против пърхут.Изпробвала съм го върху моя тинейджър в къщи ,действа безотказно.

10 Дек 2012, 10:33

Nelina написа:Здравейте!Има син който е на 16г.От около 6 месеца имаме проблем с пърхут.Появи му се пърхут купихме шампоан Head&shoulders и за месец изчезна .В аптеката ни казаха, че не бива да се използва повече от 2 месеца непрекъснато и трябваше да го сменим с по -лек и ни предложиха-Garnier .Започна да използва Garnier-lemonи пърхута след 2седм се завърна ,но много повече от преди.Косата му отгоре стоеше бяла от пърхут.Тъй като в нашия град няма дерматолог и се консултирахме с кожен лекар- изписа ни Seboral forte и seboral шампоан.Ползва го вече месец ,но няма голяма промяна.Ако някой се е сблъскал с този проблем и е успял да се пребори с него да напише рецептата.Благодаря предварително!

отМДС Този проблем с моя подрастващ син го реших със серията СЕБОРАЛ-лосион ,шампоан ,гел.Може да се намери по аптеките.Действа безотказно.Много съм доволна.

06 Яну 2013, 20:21

Аз използвам от около 3 г. само Clear - зеленият и всичките ми оплаквания изчезнаха. Имах пърхут и постоянно ме сърбеше скалпа, особено лятото и когато бях нервна, направо съм си правила рани от чесане. Използвах какво ли не, но ефекта беше краткотраен. След като започнах да използвам зеленият Clear всичките ми оплаквания изчезнаха.

10 Яну 2013, 17:31

В аптеката до нас го няма и не искат да го доставят. Ще видя и по другите аптеки, защото ми се иска наистина да пробвам тези продукти :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8