За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
19 Апр 2011, 16:25
Значете ли, че всеки 5-ти човек страда от пърхот. При нормални обстоятелства, човек може да има пърхот при рядко миене на косата, но знаете ли че, може да си причините това главоболие и от прекомерно миене с неподходящи шампоани.
Споделете с какъв шампоан против пърхот миете вашата коса и доволни ли сте от него.
Домашни рецепти при пърхот, подходящи и за деца
Кратък наръчник за първите минути на запознанството
Себореен дерматит
27 Апр 2011, 00:36
Уффф, пърхотът е ужасна работа. И мен на моменти ми се е появявал и сигурно е от неподходящият шампоан, затова вече използвам
ДАВИНЕС шампоан против пърхот, най-добрия на който съм попадала. Така че, ако някой има проблеми с пърхота, препоръчвам горещо този шампоан,надявам се и на вас да ви подейства като на мен
05 Май 2011, 14:06
Знам, че катранените шампоани и сапуни влияят добре при пърхот.
10 Май 2011, 18:11
Аз затова гледам да не сменям много шампоаните, че тя моята коса каквато ееее, остава и пърхот да се появи.
17 Май 2011, 22:21
А на какво мнение сте за домашните маски за коса? Едно време все пак е нямало такива шампоани.....
17 Май 2011, 22:26
georgi_78 написа:А на какво мнение сте за домашните маски за коса? Едно време все пак е нямало такива шампоани.....
За домашни маски за коса можете да прочетете в секция " Домашен лекар" , там са рецептите в домашни условия, ако няма такава тема постави

Така ще се намери някой, който да сподели. А ако имаш пърхот първо пробвай със смяна на шампоана, ако не стане си вземи Низорал, ако и така не стане иди на лекар. Може да не е безобиден пърхот.
21 Май 2011, 22:21
За пърхот съм пробвала какво ли не от скъпи по скъпи препарати май само рекламата е хубава,така че по добре да те види дерматолог за да види какъв е проблема така ще си спестиш много главоболия и пари разбира се
27 Юни 2011, 16:14
Здравейте!Има син който е на 16г.От около 6 месеца имаме проблем с пърхут.Появи му се пърхут купихме шампоан Head&shoulders и за месец изчезна .В аптеката ни казаха, че не бива да се използва повече от 2 месеца непрекъснато и трябваше да го сменим с по -лек и ни предложиха-Garnier .Започна да използва Garnier-lemonи пърхута след 2седм се завърна ,но много повече от преди.Косата му отгоре стоеше бяла от пърхут.Тъй като в нашия град няма дерматолог и се консултирахме с кожен лекар- изписа ни Seboral forte и seboral шампоан.Ползва го вече месец ,но няма голяма промяна.Ако някой се е сблъскал с този проблем и е успял да се пребори с него да напише рецептата.Благодаря предварително!
27 Юни 2011, 23:07
Когато имам пърхот ползвам шампоан на Виши DERCOS-ШАМПОАН ЗА СУХ ПЪРХУТ ПОДХРАНВАЩ, поне при мен помага.
04 Юли 2011, 14:00
Трябва де отиде на дерматолог, да не се окаже че са гъбички. Иначе и аз бих препоръчал
Себорал шампоан.