Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
08 Мар 2016, 15:23
И аз съм почитател на бирата, особено през лятото, но като цяло я избягвам, много мазни мезета вървят с нея. :)
10 Мар 2016, 16:00
Да ви кажа, аз съм отслабвал точно когато съм пил бира. нали знаете, че дебел алкохолик няма, освен един, който познавам, другите са добре.
10 Мар 2016, 16:58
miron написа:Да ви кажа, аз съм отслабвал точно когато съм пил бира. нали знаете, че дебел алкохолик няма, освен един, който познавам, другите са добре.

Аз пък не съм чула алкохолик да пие само бира

Тъй че давайте спокойно.
07 Апр 2016, 16:20
miron написа:Да ви кажа, аз съм отслабвал точно когато съм пил бира. нали знаете, че дебел алкохолик няма, освен един, който познавам, другите са добре.

Дет' се вика да си пием! Лошото на бирата е, че хич не ѝ вървят мезета като салати, а винаги гледаме да е нещо изпържено! :)
07 Апр 2016, 16:55
Честно да ви кажа, като си гледам корема, определено не съм изпила чак пък толкова много бира!
08 Апр 2016, 09:18
И без бира има доста хора с коремче, тъй че едва ли ще е от бирата

. Правете коремни преси и си пийте бирата!
08 Апр 2016, 10:06
balsam написа:И без бира има доста хора с коремче, тъй че едва ли ще е от бирата

. Правете коремни преси и си пийте бирата!

Между другото, казват, че коремните преси не помагат за спадането на корема, а по-скоро има други комплексни упражнения, това асмо като вметка.
Наистина ако пиете само бира, то няма как да се издуете до толкова, че чак вече да се образуват мазнини и да стане пословичния огромен корем. :)
10 Апр 2016, 15:18
Хмм, не знам, но моят мъж върти я сучи я и все към някаква бира се навърта, но не мога да кажа, че има коремче, дори лятото сваля, за сметна на зимата, когато не пие бира, така че.. ;) май не е истина, дори и историите с течната баничка май не са верни
10 Апр 2016, 16:38
Snejna написа:Хмм, не знам, но моят мъж върти я сучи я и все към някаква бира се навърта, но не мога да кажа, че има коремче, дори лятото сваля, за сметна на зимата, когато не пие бира, така че.. ;) май не е истина, дори и историите с течната баничка май не са верни
Много младежи отказват да пият бира от опаснения, че ще им порасне корем. :) синът ми има такъв приятел, но за сметка на това момчето не се притеснява да яде хамбургери.
13 Апр 2016, 15:10
Но пък никой няма опасния, че може да му порасне акъл от някъде. :) Как може от една напитка да си мислим, че едва ли не ще се ошишкаме безвъзвратно?!