Благодаря за вниманието

roshav написа:Здравейте др Борисов! Утре сутринта ми предстои оперативно вадене на полу-ретиниран мъдрец. Медиоангуларна позиция. В контакт с следващия зъб. Долния му корен е в близост до челюстния канал. (Относно терминологията до сега четох из нет-а). Та въпросът ми е да се притеснявам ли от близоста до нерва отдолу? Другото което ме притеснява е рефлекса за гадене. Как да се справя с него?
Благодаря за вниманието
diana8712 написа:Здравейте д-р Борисов!
От известно време имам оплаквания спрямо езика. Повърхността му се нацепи, а по страничния му десен край за едно денонощие придружено с болки се получи нещо като малка дупка, а като си го повдигна нагоре и после в нормално положение става за около минута целия бял и си възвръща нормалния цвят. При последното ми посещение при стоматолога ми си измармори под носа, че развивам нещо и ми каза да пия витамин А+Е.. Въпроса ми към вас е възможно ли е да развивам левкоплатия?
Благодаря Ви предварително за отговора!
matikanova написа:Здравей те на 05.09 ми сложиха и горен и долен мост от дясната страна но от 3-4 дена на горния мост осештам че моста не е залепен хубаво но ходих при моята заболекарка и тя каза че е добре интересува ме да ще може да се свали и наново да се залепи иначе под моста зъбите са омартвени но осештам че ми влиза от храната и е неприатно. ще съм благодарна ако ми отговорите.
Силвия Бояджиева написа:Искам да попитам каква е цената за вадене на горен зъб, мисля че е 5-ти или 6-ти незнам точно, от него е останала една частица малка само и ми е леко надута бузата, болка почти не усещам само на моменти, когато се храня но се търпи...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта