Клерал – спасете изтощената коса!

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Клерал – спасете изтощената коса!

Мнениеот Dior » 03 Апр 2013, 09:45

Имате сухи и заплитащи се краища, а косата ви е загубила блясъка си? Познато ли вие? Аз имах този проблем, след като веднъж използвах обезцветител за коса. Косата ми стана буквално като кошница и нищо не помагаше, докато не опитах да я спася с шампоани от лечебната серия "Селениум" на Клерал. Те са разработени специално за суха и изтощена коса, създадени на основата на активни природни съставки. Ако косата ви е изтощена, спасете я с Клерал. Благодарение на продуктите им косата възвръща своята здравина и придобива блясък и мекота. Горещо препоръчвам и маската с арганово масло на Клерал. Наистина действа съживяващо. Разбира се наложи се и подстригване на цъфтящите краища, но все пак спасих дългата си коса. В момента тя е разкошна….А вие ползвали ли сте Клерал? Очаквам вашите отзиви и коментари…
Dior

Re: Клерал – спасете изтощената коса!

Мнениеот sunnyr » 05 Апр 2013, 14:33

И аз съм много доволна от продуктите на Клерал. Най - сетне се сбогувах с цъфтящите крайща :P
sunnyr

Re: Клерал – спасете изтощената коса!

Мнениеот djudjanka » 10 Апр 2013, 10:06

Това ми звучи точно като за моята коса - суха със заплетени краища. Някой ползвал ли е флуида за коса на Клерал?
Аватар
djudjanka

Назад към Козметика