Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
06 Фев 2015, 15:46
Slavena написа:И аз не но ся сутиен, нося потник и го опъвам да ми придържа гърдите и това е, за какво ми е да нося сутиен, само да ми стяга, абсурд!
Хмм... хванала си цаката, евала, тъкмо не даваш и пари за сутиени

на мен сега ми е трудно да не нося като пораснаха, доста си тежат
06 Фев 2015, 16:02
БЕ как ще ходиш без сутиен, аз спя със сутиена си свалям го само в банята!
06 Фев 2015, 16:10
Ваня Стойчева написа:БЕ как ще ходиш без сутиен, аз спя със сутиена си свалям го само в банята!
Пробвай да ходиш без много по-удобно е пък и на мъжете им харесва повече, нали всичко правим главно за тях
09 Фев 2015, 17:58
аз не мога д аходя без сутиен, природата ме е надарила и ако съм без сутиен приличам малко на уличница.
12 Фев 2015, 11:28
Ееееее, мъжете ще са много доволни от тази възможност жените ад ходят без сутиени, ще е истинска радост за мъжкото око, но уви, предпочитаме да сме си снего.
12 Фев 2015, 12:59
Ние мислим за жените, ама жените не мислят за себе си, да свалят сутиените и да се радват на по-хубав и стегнат бюст!
12 Фев 2015, 14:15
Представяте ли си всички жени да ходят без сутиени, ще е страшно! Все пак освен хубави бюстове има и много, които не бива ад бъдат показвани на свобода.
15 Фев 2015, 08:58
S_Milenska написа:Представяте ли си всички жени да ходят без сутиени, ще е страшно! Все пак освен хубави бюстове има и много, които не бива ад бъдат показвани на свобода.
Даа, мъжете сега си мислят, че всички ще изглеждаме като Мис мокра фланелка, но истината е друга и далеч няма да е приятно на никой като тръгнем само по без сутиен.
20 Фев 2015, 17:49
Е хубаво е жените да са без сутиен, безспорен факт! Но наистина дамите не се чувстват комфортно, имах гадже, кеото си беше вечно със сутиена, ужас направо, предполагам че и в банята го носеше!
20 Фев 2015, 17:58
Krum написа:Е хубаво е жените да са без сутиен, безспорен факт! Но наистина дамите не се чувстват комфортно, имах гадже, кеото си беше вечно със сутиена, ужас направо, предполагам че и в банята го носеше!

И аз нося постоянно сутиен, мъжът ми много се сърди, ама това е положението

)) как друго яче може да бъде????