Кажете й да свали сутиена на секундата!

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Кажете й да свали сутиена на секундата!

Мнениеот exotic » 19 Авг 2015, 14:01

Четох някаква статия, че всъщност точно сутиенът предизвиква увисването на гърдите, така че...
exotic

Мнениеот Локумът » 15 Сеп 2015, 13:31

exotic написа:Четох някаква статия, че всъщност точно сутиенът предизвиква увисването на гърдите, така че...

Нали! Затова жените трябва да са без сутиени, само че не го разбират, през лятото пък задължително! :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот Nightmare » 15 Сеп 2015, 14:57

Локумът написа:
exotic написа:Четох някаква статия, че всъщност точно сутиенът предизвиква увисването на гърдите, така че...

Нали! Затова жените трябва да са без сутиени, само че не го разбират, през лятото пък задължително! :mrgreen:

Според вас как биха изглеждали едни гърди, които са кърмили 3 и повече години, можете ли да ми обясните малко по-образно, та да държите жените да се разхождат без сутиени??!?!
Nightmare

Мнениеот Snejna » 16 Сеп 2015, 12:06

Че какво толкова, че са кърмили, това са си нормални неща. :) Точно че трябва да се приемат измененията на гърдите на жените.
Аватар
Snejna

Мнениеот Lollipop » 16 Сеп 2015, 13:58

Абе не е много красиво ама какво да се прави, това е положението. :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот Andrey » 17 Сеп 2015, 09:15

Има разлика между красиви и грозни гърди, това е факт, но не може всички да са с идеални размери, сякаш много мъже нямат нужда от сутиен, при тези, при които носенеето не е наложително епо-добре да са без. :mrgreen:
Аватар
Andrey

Мнениеот Lollipop » 17 Сеп 2015, 12:42

Andrey написа:Има разлика между красиви и грозни гърди, това е факт, но не може всички да са с идеални размери, сякаш много мъже нямат нужда от сутиен, при тези, при които носенеето не е наложително епо-добре да са без. :mrgreen:

Както казахме и мъже има за сутиени, ама не ги принуждаваме да гиносят хаха :) Същото е, дискриминация, трябва да можем да си ходим и по без!
Аватар
Lollipop

Мнениеот Pipilota » 12 Окт 2015, 11:17

Всичко хубаво, но според мен гърдите си имат предназначението защо да са в сутиен, най-малкото иначе освен, че увисват повечеи за това нищо не можем да направим, то и като вземат да стърчат едни зърна в друга, не мисля, че е особено приятно нито за жената, нито за околните. :)
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот S_Milenska » 12 Окт 2015, 15:58

Pipilota написа:Всичко хубаво, но според мен гърдите си имат предназначението защо да са в сутиен, най-малкото иначе освен, че увисват повечеи за това нищо не можем да направим, то и като вземат да стърчат едни зърна в друга, не мисля, че е особено приятно нито за жената, нито за околните. :)

Има жени, които умишлено търсят този ефект, за да събират погледите на мъжете. А и такива ги виждаме ежедневно просто..
Аватар
S_Milenska

Мнениеот annydance » 30 Дек 2016, 17:29

Аз не бих се престрашила навън, толкова съм свикнала с него, че когато съм навън ще имам чувството, че само мен ме гледат и обсъждат и че едва ли не се разкарвам гола :oops: . Иначе вкъщи събота и неделя ходя без сутиен, за какво ми е там :mrgreen: .
annydance

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже