Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
20 Фев 2015, 18:11
Kremiliya написа:Krum написа:Е хубаво е жените да са без сутиен, безспорен факт! Но наистина дамите не се чувстват комфортно, имах гадже, кеото си беше вечно със сутиена, ужас направо, предполагам че и в банята го носеше!

И аз нося постоянно сутиен, мъжът ми много се сърди, ама това е положението

)) как друго яче може да бъде????
Аа, такива не ги харесвам изобщо - как така ще носят постоянно сутиен, чак ужасно звучи, представям си ако го носят и по време на секс, сериозно ли? :Р
15 Юни 2015, 13:46
Аз вече започнах и със сутиен да спя, не мога да търпя да съм без сутиен, побъркам се просто, тежи ми и ми е неприятно.
15 Юни 2015, 15:12
Мразя да нося сутиен, но се налага да го правя, ако имам възможността изобщо не бих си сложила подобно нещо, но не мога да се пусна..
15 Юни 2015, 15:26
Rali_hr написа:Мразя да нося сутиен, но се налага да го правя, ако имам възможността изобщо не бих си сложила подобно нещо, но не мога да се пусна..
Със сутиен бюста изглежда далеч по-добре, по-прибран и по-стегнат.
15 Юни 2015, 16:46
Не се усещат тези жени, че сутиените само им вредят, нека да си ходят без, радост за окото, радост за здравето
16 Юли 2015, 13:14
Krum написа:Не се усещат тези жени, че сутиените само им вредят, нека да си ходят без, радост за окото, радост за здравето

нали, особено лятото е задължително просто!
16 Юли 2015, 16:37
Krum написа:Не се усещат тези жени, че сутиените само им вредят, нека да си ходят без, радост за окото, радост за здравето

Абе рядко си личи какво има под него, може на една да са й до пъпа, на друга да са наполовина, отколкото изглеждат със сутиен, подвеждащо е
14 Авг 2015, 12:10
Те мъжете затова искат да сме без сутиени, за да няма никакви заблуди! А и особено сегашните ортопедични сутиени, които ги водят, слагат поне 2 размера минимум отгоре, така че има защо мъжете да искат да сме без!
18 Авг 2015, 12:53
Elica написа:Те мъжете затова искат да сме без сутиени, за да няма никакви заблуди! А и особено сегашните ортопедични сутиени, които ги водят, слагат поне 2 размера минимум отгоре, така че има защо мъжете да искат да сме без!
Е и, то си личи и изпод сутиените хубавото, когато си е хубаво

а какви са тези ортопедични сутиени, единствено смятам, че бриджитките могат да добавят повечко към обиколката ти!
18 Авг 2015, 16:51
Има и някои добри страни, особено за мъжете, не може да се отрече, но пък то ние се чувстваме сякаш по-уязвими без тях

поне при мен е така, някой не го ли усеща по същия начин?