03 Май 2011, 17:17
07 Май 2011, 19:45
08 Май 2011, 11:47
zwezda написа:Бих желала първо да ви поздравя за тази рубрика!
Скоро се беше случил такъв инцидент на брат ми и това много ни изплаши. Чувствахме се безпомощни, а и не ни беше обяснено добре за какво става въпрос. Тогава не стана ясно и каква е била причината за уртикарията (а от прочетеното ми стана ясно, че е имал и ангиоедем). За да не се повтори инцидента препоръчвата ли да направи алергологичен тест?
10 Май 2011, 15:23
10 Май 2011, 17:54
zwezda написа:От 3-4год при излагане на слънце ми се появява обрив. Вземам антиалергични медикаменти и той отшумява. Предполагам, че това не е признак на изгаряне, а на алергия, нали? Какво трябва да направя за да не ми се случи пак, т.като много обичам да ходя на море?
04 Юли 2011, 12:01
04 Юли 2011, 15:55
depest123 написа:Здравейте! Синът ми е на 11 години. Вече за 4-ти път се налага да бием Орбазон, след посещение на бърза помощ. Отокът е предимно на очите и устните. А единият път на цялото лице. След това приема Зодак. Като спре да приема Зодак, около 10-тина дни и пак се подува. Не мога точно да разбера от какво е. Единият път го свързах с шоколад, друг път с кайма, с липата, с прах от жито. Но не съм убедена. Как да постъпим? На какъв лекар да го заведем. Да кажа също, че упорито навлиза в пубертета и много често едната му гърда се втърдява. Не знам това дали указва влияние. Хомеопатията му повлиява добре, но не знам до колко мога да разчитам на нея.
04 Юли 2011, 16:09
04 Юли 2011, 17:07
depest123 написа:Какво значи порастна, за каква възраст говорим. При нас не е обрив, а оток. Обривите минаха преди 4 години. Страх ме е да не направи някъкъв пристъп, да се задуши.
04 Юли 2011, 18:01
depest123 написа:Здравейте! Синът ми е на 11 години. Вече за 4-ти път се налага да бием Орбазон, след посещение на бърза помощ. Отокът е предимно на очите и устните. А единият път на цялото лице. След това приема Зодак. Като спре да приема Зодак, около 10-тина дни и пак се подува. Не мога точно да разбера от какво е. Единият път го свързах с шоколад, друг път с кайма, с липата, с прах от жито. Но не съм убедена. Как да постъпим? На какъв лекар да го заведем. Да кажа също, че упорито навлиза в пубертета и много често едната му гърда се втърдява. Не знам това дали указва влияние. Хомеопатията му повлиява добре, но не знам до колко мога да разчитам на нея.