В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
Добави отговор

Re: Ухапване от насекоми

27 Сеп 2013, 13:10

Има вълшебни капки на билкова основа, казват се "Кармолис", помагат както при ухапване от насекоми, така и при настинки, главоболие и т.н.

27 Сеп 2013, 13:15

lini_leni написа:Има вълшебни капки на билкова основа, казват се "Кармолис", помагат както при ухапване от насекоми, така и при настинки, главоболие и т.н.

Немски ли бяха или швейцарски? Имаше бонбони такива!

30 Сеп 2013, 12:33

Violetta написа:
lini_leni написа:Има вълшебни капки на билкова основа, казват се "Кармолис", помагат както при ухапване от насекоми, така и при настинки, главоболие и т.н.

Немски ли бяха или швейцарски? Имаше бонбони такива!

Не мога да отговоря какви са, без да излъжа, иначе бонбонките мисля,че ще са също толкова ефикасни като капките :)

12 Яну 2015, 12:16

Много м еобичат мен комарите, добре, че има вече различни препарати, та се пръскам да не ме хапят, обаче оса ме охапа веднъж на стари години, голям екшън беше. :lol:

12 Яну 2015, 16:15

Мен много ме хапят комари, като казвам много, то имам предвид страшно много. Винаги след това мокря мястото и го мажа с розова вода, облекчава ми сърбежа.

Re: Ужилване от пчела

05 Фев 2015, 15:15

ирина написа:Да наистина е така но ако всеки има в джоба си поне таблетка човъркам или крем фенистил ще се предпази и може да помогне на друг ако попадне в такава ситуация
Аз винаги имам в чантата си нещо което ще помогне а не само това и доста други по 1 таблетка

Една таблетка какво?!

А аз лятото излизам винаги с таблетка алергозан, репелент срещу комари и малко чесън хахахах :)

Re: Ужилване от пчела

05 Фев 2015, 15:52

Много ме е страх от пчели, за щастие не ме е жилила, но оса ме ужили веднъж и изпаднал в паника направо:) :lol: :lol: :lol: :lol:

23 Фев 2015, 12:24

Бъдете внимателни, кърлежите вече тръгнаха да пъплят и отгоре на всичкото тази година пренасят страшно много болести! Бъдете внимателни и използвайте репеленти!

23 Фев 2015, 13:51

Май и комари има тази година, особено комарите не са се прибирали тази година, а?

04 Мар 2015, 10:35

Тази година има страшно много кърлежи и комари от сега, сякаш най-страшно си остава кърлежа, с него трябва най-много да се внимава. :) Следващите са оси и пчели, от тях колко ме е страх! :!: :!: :!:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7