В този раздел на нашия форум можете да задавате въпроси, свързани с нездравословни навици и предпазване от заболявания, да споделяте мнения и да получите съвет - недостиг на витамини и минерали, подсилване на имунитета, ваксини и имунизации, отказване от алкохол и тютюнопушене.
27 Сеп 2013, 13:10
Има вълшебни капки на билкова основа, казват се "Кармолис", помагат както при ухапване от насекоми, така и при настинки, главоболие и т.н.
27 Сеп 2013, 13:15
lini_leni написа:Има вълшебни капки на билкова основа, казват се "Кармолис", помагат както при ухапване от насекоми, така и при настинки, главоболие и т.н.
Немски ли бяха или швейцарски? Имаше бонбони такива!
30 Сеп 2013, 12:33
Violetta написа:lini_leni написа:Има вълшебни капки на билкова основа, казват се "Кармолис", помагат както при ухапване от насекоми, така и при настинки, главоболие и т.н.
Немски ли бяха или швейцарски? Имаше бонбони такива!
Не мога да отговоря какви са, без да излъжа, иначе бонбонките мисля,че ще са също толкова ефикасни като капките
12 Яну 2015, 12:16
Много м еобичат мен комарите, добре, че има вече различни препарати, та се пръскам да не ме хапят, обаче оса ме охапа веднъж на стари години, голям екшън беше.
12 Яну 2015, 16:15
Мен много ме хапят комари, като казвам много, то имам предвид страшно много. Винаги след това мокря мястото и го мажа с розова вода, облекчава ми сърбежа.
05 Фев 2015, 15:15
ирина написа:Да наистина е така но ако всеки има в джоба си поне таблетка човъркам или крем фенистил ще се предпази и може да помогне на друг ако попадне в такава ситуация
Аз винаги имам в чантата си нещо което ще помогне а не само това и доста други по 1 таблетка
Една таблетка какво?!
А аз лятото излизам винаги с таблетка алергозан, репелент срещу комари и малко чесън хахахах
23 Фев 2015, 12:24
Бъдете внимателни, кърлежите вече тръгнаха да пъплят и отгоре на всичкото тази година пренасят страшно много болести! Бъдете внимателни и използвайте репеленти!
23 Фев 2015, 13:51
Май и комари има тази година, особено комарите не са се прибирали тази година, а?