12 Май 2016, 14:49
На тригодишно дете не бих дала да ползва електрическа четка. По-нанатък може, но в такава ранна възраст не бих си позволила.
12 Май 2016, 17:16
analizatorka написа:На тригодишно дете не бих дала да ползва електрическа четка. По-нанатък може, но в такава ранна възраст не бих си позволила.
Какво би те притеснило в ползването от толкова малко дете?
13 Май 2016, 09:51
kauda написа:analizatorka написа:На тригодишно дете не бих дала да ползва електрическа четка. По-нанатък може, но в такава ранна възраст не бих си позволила.
Какво би те притеснило в ползването от толкова малко дете?
По-горният коментар за емайла си е достатъчно основание, а и толкова малко дете едва ли ще може да борави с нея правилно. Може да си нарани венците. Стоматолозите предупреждават даже за разклащане на зъбите при неправилна употреба.
30 Май 2016, 15:56
Ехе, че как непраилно може да се употреби, че чак да разклати зъби! Пресилено ми се вижда..
30 Май 2016, 16:35
Малките деца под 5 години нямат толкова стабилни зъбки и може да се разклати някое. При възрастен едва ли може да стане, освен ако не е с парадонтоза.
13 Сеп 2016, 14:29
За първи път чувам за подобна четка, но ако наистина помага при кървящи венци, сериозно ще се заема да потърся.
02 Авг 2017, 10:14
И аз вчера разбрах за такава четка, дори не трябвала да се ползва паста за зъби и зъбите били по-бели и по-чисти от всякога.
02 Авг 2017, 14:05
за първи път чувам, как ги активизира тея йони, че дапочистват толкова добре?
08 Ное 2018, 13:11
Дъщеря ми е на 4 годинки, но миенето на зъбите хем й е досадно, хем не й се получава добре. Ако не ги измия аз, все едно не са мити въобще. Обясняваме каква е техниката, посоката, обаче явно е малка, а не искам да тръгваме от сега по зъболекари заради развалени зъбки. Дали с електрическата четка ще решим този проблем? Става ли за по-малките?
19 Дек 2018, 11:05
Нашия семеен зъболекар каза че преди да стане на 5-6 годинки поне, не е желателно. Трябвало първо децата да се научат как с ръчичка да си мият зъбките, после да минават на електрическа четка. Смятам да му се доверя, напредничав лекар е.