Къде ще почивате това лято??

Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари

Къде ще летувате това лято?

Анкетата свършва на 19 Сеп 2011, 10:48

В България, на морето.
5
63%
В България, на планина.
1
13%
Някъде около града в който живея.
0
Няма гласували
В чужбина.
0
Няма гласували
В чужбина и в България.
2
25%
Нямам възможност да си позволя лятна почивка.
0
Няма гласували

Общо гласове : 8

Re: Къде ще летувате това лято??

Мнениеот M.Tasheva » 06 Юли 2015, 15:07

simeonova написа:Ние със съпруга ми вече две лета подред почиваме в Турция лятото. Това ще ни е третото лято там. Едното лято бяхме в Кушадасъ, едното в Мармарис, а това лято ще сме в Бодрум. Ще пътуваме с ТА Караджъ турс по една от автобусните им програми включваща 5 нощувки в 4* хотел ол инклузив. На българското черноморие поне според мен отдавна не става за почивка. Планинските ни градчета са къде къде по-привлекателни, но за морска почивка предпочитаме нещо извън България.

Това е доста добро предложение, но сякаш Гърция ни е по-близо, някакви отзиви за различни местенца там? :roll:
M.Tasheva

Мнениеот Monika_Spasova » 06 Юли 2015, 15:15

Тази година съм планирала почивка на Дюни, олинклузив и смятам добре да си почина и да хвана добър тен.:)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот Lisica » 06 Юли 2015, 15:56

Лятото само в Слънчев бряг, там е живот просто! :) Ако сте необвързани задължително там на почивка, има си всичко! :)
Аватар
Lisica

Мнениеот Kremiliya » 06 Юли 2015, 16:33

Lisica написа:Лятото само в Слънчев бряг, там е живот просто! :) Ако сте необвързани задължително там на почивка, има си всичко! :)

В Слънчев бряг е само за необвързани и хора без семейства, за деца е абсурдно просто :)
Аватар
Kremiliya

Мнениеот silver933 » 06 Юли 2015, 16:45

Тази година сме на планина, решил съм в Шипково на хотел с басейн, не съм избрал още кой, имаме няколко препоръки от приятели. Няма мизеерна морска вода, няма раци, медузи и т.н. спокойствие и чистота. Така ще е тази година а ако ни хареса и занапред ще спазваме тоя принцип :)
Аватар
silver933

Мнениеот Lili_pili » 06 Юли 2015, 17:07

Lisica написа:Лятото само в Слънчев бряг, там е живот просто! :) Ако сте необвързани задължително там на почивка, има си всичко! :)

Хубаво е там ,но и на мен вече ми омръзва, тази година мисля на Равда, било доста добре градчето вече. :D
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Malina » 06 Юли 2015, 17:22

И аз мисля тази година да ходя в Турция, но да видим, с приятеля ми все още обсъждаме и ме съмнява, че ще изтървем добрите оферти. Вие от къде си намирате изгодни оферти в България и чужбина?
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот MerryPop » 06 Юли 2015, 17:30

silver933 написа:Тази година сме на планина, решил съм в Шипково на хотел с басейн, не съм избрал още кой, имаме няколко препоръки от приятели. Няма мизеерна морска вода, няма раци, медузи и т.н. спокойствие и чистота. Така ще е тази година а ако ни хареса и занапред ще спазваме тоя принцип :)

Никога не съм ходила на планина за по-дълго, но е добра идея, наистина сякаш на море е 100 пъти по-опасно :idea:
MerryPop

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Юли 2015, 10:03

И аз клоня към планински курорт. Също се чудя там около Троянския балкан, но може и другаде да отидем, наши приятели миналата година бяха някъде в Родопите близо до Кърджали и останаха супер доволни, та може и там да отидем, но определено не ми се ходи на море. А разбира се, винаги го има риска и никъде да отидем. :mrgreen: :lol:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот silver933 » 09 Юли 2015, 10:53

MerryPop написа:
silver933 написа:Тази година сме на планина, решил съм в Шипково на хотел с басейн, не съм избрал още кой, имаме няколко препоръки от приятели. Няма мизеерна морска вода, няма раци, медузи и т.н. спокойствие и чистота. Така ще е тази година а ако ни хареса и занапред ще спазваме тоя принцип :)

Никога не съм ходила на планина за по-дълго, но е добра идея, наистина сякаш на море е 100 пъти по-опасно :idea:

И аз съм на това мнение, но не съм почивал още на този принцип та не мога да кажа със сигурност. Избрал съм Планински рай в Шипково, някой дали е ходил, изглежда добре и не е скъпо 55лв на вечер.
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Почивки и екскурзии в България и чужбина