Културно - исторически, градски, селски, планински, спа и балнеотуризъм.
Мнения, препоръки и коментари
Правила на форума
Добави отговор

Къде ще летувате това лято?

Анкетата свършва на 19 Сеп 2011, 10:48

В България, на морето.
5
63%
В България, на планина.
1
13%
Някъде около града в който живея.
0
Няма гласували
В чужбина.
0
Няма гласували
В чужбина и в България.
2
25%
Нямам възможност да си позволя лятна почивка.
0
Няма гласували

Общо гласове : 8

Re: Къде ще летувате това лято??

09 Юли 2015, 12:13

И това лято мисля, да съм на бунгалца, хубавото е, че приятелите ми се организират, докато аз никога не зная какво правя и в крайна сметка пак си ходя с тях :mrgreen: :mrgreen:

09 Юли 2015, 16:23

magda написа:И това лято мисля, да съм на бунгалца, хубавото е, че приятелите ми се организират, докато аз никога не зная какво правя и в крайна сметка пак си ходя с тях :mrgreen: :mrgreen:

Мда, винаги има такива като тебе, които чакат на готово и са с претенции обикновено. хаха

09 Юли 2015, 17:11

Ще отидем най-вероятно на море, вече започнахме да се чудим къде, сякаш за Крайморие чувам доста добри неща.. :)

10 Юли 2015, 09:29

Jully написа:Ще отидем най-вероятно на море, вече започнахме да се чудим къде, сякаш за Крайморие чувам доста добри неща.. :)

Бунгалата не са лоши, но ако можете наемете си вила, 60лв. на вечер е и е много хубаво. :)

10 Юли 2015, 10:20

Тази година не мога да реша какво ще правим, на море ли да ходим, да не ходим ли, не знам. Сякаш не ми се ходи пак на морето., много е мръсно и мизерно. :(

20 Юли 2015, 15:48

M.Tasheva написа:
simeonova написа:Ние със съпруга ми вече две лета подред почиваме в Турция лятото. Това ще ни е третото лято там. Едното лято бяхме в Кушадасъ, едното в Мармарис, а това лято ще сме в Бодрум. Ще пътуваме с ТА Караджъ турс по една от автобусните им програми включваща 5 нощувки в 4* хотел ол инклузив. На българското черноморие поне според мен отдавна не става за почивка. Планинските ни градчета са къде къде по-привлекателни, но за морска почивка предпочитаме нещо извън България.

Това е доста добро предложение, но сякаш Гърция ни е по-близо, някакви отзиви за различни местенца там? :roll:

Ами защо не разгледаш предложенията на Караджъ турс за Гърция в сайта им, имат доста оферти. Ние и друг път сме пътували с тях, но не и до Гърция, затова не мога да ти предложа нищо конкретно за там. Успех. 8-) 8-) 8-)

20 Юли 2015, 16:20

Не е ли скъпо уводолствие?
Все пак в България може да се почива и в стаи за гости, докато в чужбина трябват винаги хотели. :roll:

21 Юли 2015, 11:56

Аз лично не мисля, че да почиваш в чужбина (Турция, Гърция) е по-скъпо удоволствие отколкото в България. В близките ни съседки има хотели от различен клас на различни цени, като могат са се намерят 3* и 4* хотели на много достъпни цени от порядъка на 40-60 лв. на вечер. Е разбира се има и скъпи такива, но всичко е въпрос на личен избор, предпочитания, изисквания и т.н. Иначе мнението ми за почивка в България не се е променило. Морските курорти не стават, но за сметка на това все по-добре се развива селския туризъм по планинските селца, което е много добре според мен. Варианти за почивки много, всичко е въпрос на усещане, време, възможност и предпочетание както казах вече.

Хубаво и слънчево лято на всички от мен! 8-)

21 Юли 2015, 12:02

Според възможностите енай-вече почивката. Случвало се е да не мога да отделя много пари за почивка и да бъдем в стаи. Тогава давахме по 20лв. за двамата, а детето безплатно. Не може да се сравни с 50лв на вечер на човек. Но определено почивката е със светлинни години разлика.

21 Юли 2015, 16:57

за мен е скъпо в чужбина, може би някой ден ще имам финансовата възможност ад отида на почивка, струваща ми към 200лв за вечер, но все още не е дошло това време. Избрали сме си къща където ще заемем целия етаж с наши приятели, мисля, че ще е супер! :) Хвърлили сме око на Равда, чувам че е стнаало много хубаво градче за почивка :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13