НОВОФАН капсули против косопад - как действат?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: НОВОФАН капсули против косопад

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 21:36

kriskiss2001 написа:След колко време се забелязва видим ефект и вредят ли на организма по отношение на качване на телесно тегло?

Опитвала съм, при мен нямаше никакви вредни ефекти.
Violetta

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 15:36

Violetta написа:
kriskiss2001 написа:След колко време се забелязва видим ефект и вредят ли на организма по отношение на качване на телесно тегло?

Опитвала съм, при мен нямаше никакви вредни ефекти.

С прическа Джейсън Стейтъм , който беше в България преди броени дни има много мъже. Но една жена трябва да се съобразява, едни капсули поне веднъж годишно не вредят ;)
kriskiss2001

Мнениеот Bella » 21 Ное 2011, 17:01

Сега виждам, че на Новофан се предлага и шампоан, някой ползвал ли го е?
Аватар
Bella

Мнениеот nikita » 04 Апр 2012, 14:17

Такааа, прочетох листовката на капсулите против косопад, но никъде не видях забележка може ли да се пият при бременност или ако кърмиш. Аз вече родих, де, но нали на листовките ги обединяват двете неща и затова така го написах. Косата ми започна много да капе и знам, че е нормално да е така след като родиш, но не ми се иска да подминавам този факт с безразличие. Една приятелка пие от тези капсули и използва шампоана - много е доволна от резултата, но аз не смея да си ги купя, защото не искам да навредя на бебка, така че ще съм благодарна на всеки, който ми отговори :)
nikita

Мнениеот FramarAdmin1 » 04 Апр 2012, 20:39

nikita написа:Такааа, прочетох листовката на капсулите против косопад, но никъде не видях забележка може ли да се пият при бременност или ако кърмиш. Аз вече родих, де, но нали на листовките ги обединяват двете неща и затова така го написах. Косата ми започна много да капе и знам, че е нормално да е така след като родиш, но не ми се иска да подминавам този факт с безразличие. Една приятелка пие от тези капсули и използва шампоана - много е доволна от резултата, но аз не смея да си ги купя, защото не искам да навредя на бебка, така че ще съм благодарна на всеки, който ми отговори :)

Здравейте,
този въпрос може да го зададете на д-р Кисьова защото ще получите компетентен отговор от лекар.
Администратор на forum.framar.bg
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт.
Аватар
FramarAdmin1

Мнениеот elena » 05 Апр 2012, 09:31

nikita написа:Такааа, прочетох листовката на капсулите против косопад, но никъде не видях забележка може ли да се пият при бременност или ако кърмиш. Аз вече родих, де, но нали на листовките ги обединяват двете неща и затова така го написах. Косата ми започна много да капе и знам, че е нормално да е така след като родиш, но не ми се иска да подминавам този факт с безразличие. Една приятелка пие от тези капсули и използва шампоана - много е доволна от резултата, но аз не смея да си ги купя, защото не искам да навредя на бебка, така че ще съм благодарна на всеки, който ми отговори :)

Ники и аз съм ги пила, и съм страшно доволна, но наистина е най-добре да се обърнеш към специалист по този въпрос. Плюс това след раждане е съвсем нормално да се засили косопада, така че не бързай да се притесняваш. На мен ми подействаха много добре, а сега си използвам шампоана профилактично. Да чукна на дърво, косата ми укрепна и спря да капе. Е, събирам по някой друг косъм от земята, но това си е неизбежно - нали и косата трябва да се обновява.
elena

Мнениеот shushito » 10 Апр 2012, 11:50

Аз така след една диета се сдобих и с косопад :? Пих капсулките на Новофан и използвах лосиончето - много съм доволна и ги препоръчвам на всички, при които проблема с косопада е по-сериозен. Преди това изпробвах различни бабини рецепти, но след като не дадоха резултат се захванах по-сериозно и отидох направо в аптеката. Препоръчаха ми ги, а една приятелка на моя приятелка също ги е пила и ми даде добри отзиви, та това ми беше достатъчно, за да си ги купя и да съм сигурна, че ще ми помогнат :)
shushito

Мнениеот bobito » 19 Апр 2012, 08:53

shushito написа:Аз така след една диета се сдобих и с косопад :? Пих капсулките на Новофан и използвах лосиончето - много съм доволна и ги препоръчвам на всички, при които проблема с косопада е по-сериозен. Преди това изпробвах различни бабини рецепти, но след като не дадоха резултат се захванах по-сериозно и отидох направо в аптеката. Препоръчаха ми ги, а една приятелка на моя приятелка също ги е пила и ми даде добри отзиви, та това ми беше достатъчно, за да си ги купя и да съм сигурна, че ще ми помогнат :)

Ако диетата е несъобразна, нищо чудно да се сдобиете с косопад. Организма се изтощава и най-вероятно са ти липсвали витамини. Аз имах подобен проблем и след консултация с лекар започнах да пия витамин А и Е - хем косата ми се заздрави, хем ноктите ми спряха да се чупят :) А и на кожата ми подействаха много добре.
bobito

Мнениеот the princess » 19 Апр 2012, 15:49

Кое е по-добро лосиона или таблетките? Тъй като много ми капе косата и трябва да взема спешни мерки!
the princess

Предишна

Назад към Хранителни добавки и биопродукти