kriskiss2001 написа:След колко време се забелязва видим ефект и вредят ли на организма по отношение на качване на телесно тегло?
Опитвала съм, при мен нямаше никакви вредни ефекти.
kriskiss2001 написа:След колко време се забелязва видим ефект и вредят ли на организма по отношение на качване на телесно тегло?
Violetta написа:kriskiss2001 написа:След колко време се забелязва видим ефект и вредят ли на организма по отношение на качване на телесно тегло?
Опитвала съм, при мен нямаше никакви вредни ефекти.
nikita написа:Такааа, прочетох листовката на капсулите против косопад, но никъде не видях забележка може ли да се пият при бременност или ако кърмиш. Аз вече родих, де, но нали на листовките ги обединяват двете неща и затова така го написах. Косата ми започна много да капе и знам, че е нормално да е така след като родиш, но не ми се иска да подминавам този факт с безразличие. Една приятелка пие от тези капсули и използва шампоана - много е доволна от резултата, но аз не смея да си ги купя, защото не искам да навредя на бебка, така че ще съм благодарна на всеки, който ми отговори
nikita написа:Такааа, прочетох листовката на капсулите против косопад, но никъде не видях забележка може ли да се пият при бременност или ако кърмиш. Аз вече родих, де, но нали на листовките ги обединяват двете неща и затова така го написах. Косата ми започна много да капе и знам, че е нормално да е така след като родиш, но не ми се иска да подминавам този факт с безразличие. Една приятелка пие от тези капсули и използва шампоана - много е доволна от резултата, но аз не смея да си ги купя, защото не искам да навредя на бебка, така че ще съм благодарна на всеки, който ми отговори
shushito написа:Аз така след една диета се сдобих и с косопадПих капсулките на Новофан и използвах лосиончето - много съм доволна и ги препоръчвам на всички, при които проблема с косопада е по-сериозен. Преди това изпробвах различни бабини рецепти, но след като не дадоха резултат се захванах по-сериозно и отидох направо в аптеката. Препоръчаха ми ги, а една приятелка на моя приятелка също ги е пила и ми даде добри отзиви, та това ми беше достатъчно, за да си ги купя и да съм сигурна, че ще ми помогнат
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта