Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
09 Яну 2015, 17:30
Излизах с една балерина като по-млад, със сигурност беше впечатляваща мацка!

Дано да може да се развива това в България като професия, защото е уникално.
09 Яну 2015, 18:01
Andrey написа:Излизах с една балерина като по-млад, със сигурност беше впечатляваща мацка!

Дано да може да се развива това в България като професия, защото е уникално.
Ти май си от малкото късметлии, които са имали за гадже балерина!

Прекрасен спорт и балерините са изключително красиви!
20 Мар 2015, 18:15
Нито за хоби бих го определила, нито за професия, това е занимание за малките момиченца, балетът ми се вижда несериозна работа.
27 Мар 2015, 12:27
Slavena написа:Нито за хоби бих го определила, нито за професия, това е занимание за малките момиченца, балетът ми се вижда несериозна работа.
Защо така? А какво ще кажеш за всички професионални балетисти? Това си е професия като всяка друга в сферата на културата и изкуството. По тази логика всички актьори, певци, хореографи са излишни
27 Мар 2015, 13:06
Балерините са супер, винаги съм искал да се запозная с някоя балерина!

А иначе що се отнася до изкуството им то е велико! Но най-много се възхищавам, че все още се намират и мъже, които да се захванат с тази работа
27 Мар 2015, 15:29
Да, евала на мъжете, които се захващат с това
27 Мар 2015, 15:56
Gold написа:Slavena написа:Нито за хоби бих го определила, нито за професия, това е занимание за малките момиченца, балетът ми се вижда несериозна работа.
Защо така? А какво ще кажеш за всички професионални балетисти? Това си е професия като всяка друга в сферата на културата и изкуството. По тази логика всички актьори, певци, хореографи са излишни

Просто не е нещо, което може да ти изхрани къщата, затова казвам, че е занимание за малки деца, научават се да скачат и после се захващат с нещо сериозно това е.
04 Апр 2017, 15:04
За мен всяко едно хоби може да стане професия, всеки би следвало да се занимава с това, което му харесва. За такива професии особено, става въпрос за призвание, дали искаш да се отдадеш на тази работа или не.
30 Окт 2018, 15:30
Не виждам как класическият балет може да е само хоби. Та той изисква толкова труд, твърдост и усилия.
21 Ное 2018, 16:22
И според мен балетът е толкова сериозно изкуство, изискващо труд и усилия, че не бих го нарекла хоби.