Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мляко или млечни деликатеси?

20 Май 2015, 10:53

Ами какво да ви кажа, хора, туктака пише, изглежда надеждно магазинчето, но не съм ходила!

20 Май 2015, 11:33

renetka написа:Не мисля, че можеш да намериш био кисело мляко за 80ст., но реално Хармоника, да речем, не много по-скъпа от нормалните мляка...според зависи магазина - 1.10-1.30 :)

Хармоника е някаква марка кисело мляко ли?

20 Май 2015, 14:05

lini_leni написа:Ами какво да ви кажа, хора, туктака пише, изглежда надеждно магазинчето, но не съм ходила!

Звучи добре, но доста километри имам да мина до там. :lol:

20 Май 2015, 15:36

lini_leni написа:Ами какво да ви кажа, хора, туктака пише, изглежда надеждно магазинчето, но не съм ходила!

Ааа, Стара Загора...

Jully, Хармоника не е само кисело мляко ;) Това е марката на Маги Малеева...

20 Май 2015, 16:51

renetka написа:

Ааа, Стара Загора...

Jully, Хармоника не е само кисело мляко ;) Това е марката на Маги Малеева...

Ами не си губи времето, не съм опитвала, но звучи добре :idea:

22 Май 2015, 09:59

За първи път чувам, че Маги Малеева имала марка,... ама хубаво. :) В София може да има всичко, но за съжаление, има и други градове в България, които са далеч от Маги Малеева и омарите. :roll:

15 Фев 2017, 13:18

Аз съм много за млечните продукти, ако ще се купува нещо такова, не одобрявам използването на различни смески и подобни неща за да се прави от нищо - нещо. По-добре да се хапне малко сирене, но качествено, отколкото растително. То самото е водно, в устата остава мазен вкус, надали е от добро.

15 Фев 2017, 15:23

И аз съм на същия принцип, никакви заместители и имитации. Стига да попаднем на истински продукт.

15 Фев 2017, 15:40

Разчитам на това, което пише в магазина и купувам това, което ми харесва като вкус, като качества как точно се прави и какво точно се прави, няма как да знам.

15 Фев 2017, 17:06

Купувак сирене Лакрима, Елена, мляко само уж мляко, никакви ухт млека и подобни и се надявам това да е по-добрия избор!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4