Терапия чрез вода

Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.

Терапия чрез вода

Мнениеот valerya.mozeva » 01 Окт 2013, 11:49

Снощи за пореден път попаднах на филма на д-р Емото за способностите на водата. Все повече започнах да се интересувам от вълшебните свойства на това вещество, от което е изградено и по-голямата част от нас, от паметта му, от реакциите му на музика, послание, емоция, мисъл.

От преди година попаднах на един камък - зеолит, чрез него пречиствам питейната вода, без значение дали е минерална или от чешмата. Едно от изумителните свойства на камъка, е че променя вкуса на водата, особено на тази от чешмата, това е изцяло вкусово, странното, е че камъка е силен сам по себе си, а водата е достатъчно податливо вещество, за да измени структурата си, така че тя бъде полезна за нас.

Във филма идеше реч и затова как можем да структурираме вода. Освен че тя има живително действие върху нас, може ли и да се лекуваме с нея? Имаше и различни статии, които разкриваха, как да използваме водата като проводник и чрез мисълта да отведем от тялото си натрупаната негативна енергия. Предполагам, че това е и начин, по който ще могат да се излекуват много емоционални и физически заболявания.

Ще ми в интересно, ако някой иска да сподели, дали практикува прочистване на организма си по този начин, а и дори и хора излекували се с този метод. Все повече започва да ме въодушевява тази идея, при първите осезаеми резултати ще споделям. :)
valerya.mozeva

Re: Терапия чрез вода

Мнениеот niya_mazova » 01 Окт 2013, 17:03

Сещаш ли се има едни ванички за крака, и по някакъв начин изсмукват токсините от тялото ти, а водата става една такава черна, като кал. Аз мисля, че работят по подобен начин.
niya_mazova

Мнениеот Doctora » 06 Окт 2013, 17:58

За да прочистиш организма първо трябва да си оправих храносмилането и хормоните (да намалиш естрогена и да имаш добри нива на щитовидните хормони)., Водата помага за това, но само тя няма да свърши работата.
Doctora

Мнениеот lussy » 07 Окт 2013, 08:56

Doctora написа:За да прочистиш организма първо трябва да си оправих храносмилането и хормоните (да намалиш естрогена и да имаш добри нива на щитовидните хормони)., Водата помага за това, но само тя няма да свърши работата.

Мисля, че при едно "осъзнато" хранене, няма как организма ти да е "затлачен" с нечистотии, т.е. ако ти внимаваш с какво се храниш и това е станало начин на живот, не мисля, че някой би имал кой знае какви проблеми, следователно прочистването ще стане по-лесно и бързо само с вода.
lussy

Мнениеот Stacey » 10 Ное 2014, 21:36

Аз имам въпрос. Може ли камъчетата зеолит да се използват няколко пъти за няколко дози вода? Аз пих няколко чаши от вода със зеолит вчера и днес имам цял ден диариа и дискомфорт в стомаха! Има ли някъкви странични ефекти от тези минерали?
Stacey

Мнениеот borkova » 11 Ное 2014, 11:34

Stacey написа:Аз имам въпрос. Може ли камъчетата зеолит да се използват няколко пъти за няколко дози вода? Аз пих няколко чаши от вода със зеолит вчера и днес имам цял ден диариа и дискомфорт в стомаха! Има ли някъкви странични ефекти от тези минерали?

До колкото зная зеолита има свойството да стимулира перисталтиката, което може явно в някои случаи да не се окаже свръх приятно. Преди време моя приятелка ми беше дала няколко камъка зеолит, които ми каза да сложа в шише вода и след като налея да стоят поне една нощ и след това да пия и така можело да го ползваш поне колко месеца. Не зная до колко е вярна тази информация, но никога съм нямала подобни проблеми :roll:
borkova

Мнениеот Kaya » 04 Дек 2014, 15:12

Чувала съм, че има теория, че водата има памет и подобни, но не че и има лечебни свойства. Някой има ли наистина наблюдения върху себе си? :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот ramimni » 17 Фев 2017, 15:59

И аз съм ги чувала тези неща, но не знам как можем да ги усетим и да разберем дали оказват някакво влияние.
ramimni

Назад към Домашен лекар