08 Юли 2015, 10:52
nadqta написа:Bass написа:Жената надушва намаленията. На няколко пъти пуска поръчки по нощите, защото имало код за примерно -20% отстъпка от крайната цена в рамките на 24 часа. Някакви такива. Абе, едни кецове, дето тука ми излизаха 160лв., оттам с някакви такива намаления ми излезнаха под стотак с доставката. Ама си трябва жена за тая работа, да хваща намаленията
Ето така се зарибяват клиенти, после виж за какво ще иде речОсобено пък от женската аудитория, само стой и гледай
08 Юли 2015, 11:48
Bass написа:nadqta написа:Bass написа:Жената надушва намаленията. На няколко пъти пуска поръчки по нощите, защото имало код за примерно -20% отстъпка от крайната цена в рамките на 24 часа. Някакви такива. Абе, едни кецове, дето тука ми излизаха 160лв., оттам с някакви такива намаления ми излезнаха под стотак с доставката. Ама си трябва жена за тая работа, да хваща намаленията
Ето така се зарибяват клиенти, после виж за какво ще иде речОсобено пък от женската аудитория, само стой и гледай
Ахаха, трябва да се свържа с маркетинг отдела им, че да почнат да ме спонсорират за рекламата, дето им правя за без пари!
13 Авг 2015, 09:50
14 Авг 2015, 14:42
Monika_Spasova написа:Жените лесно се зарибяват по различни неща, особено като видят едно малко намаление и са готови да гонят промоции сякаш са ударили 6-ца от тотото! Аз пък съм по-мнителна, макар че съм жена, просто съм стисната и не си купувам нищо, защото има намаление от 8 лева!цък!
17 Авг 2015, 13:32
Bass написа:Monika_Spasova написа:Жените лесно се зарибяват по различни неща, особено като видят едно малко намаление и са готови да гонят промоции сякаш са ударили 6-ца от тотото! Аз пък съм по-мнителна, макар че съм жена, просто съм стисната и не си купувам нищо, защото има намаление от 8 лева!цък!
Наред ли ти е всичко?
31 Авг 2015, 15:13
01 Сеп 2015, 14:03
Snejna написа:Не мисля, че стикерите с намаление за марките извън България са фалш и такива сайтове, но виж в българските магазини може да сте сигурни, че има изкуствено завишаване на цените, за да се компенсира после някакво измислено намаление.
01 Сеп 2015, 17:42
maminka написа:Bass написа:Monika_Spasova написа:Жените лесно се зарибяват по различни неща, особено като видят едно малко намаление и са готови да гонят промоции сякаш са ударили 6-ца от тотото! Аз пък съм по-мнителна, макар че съм жена, просто съм стисната и не си купувам нищо, защото има намаление от 8 лева!цък!
Наред ли ти е всичко?
Защо да не й е наред на жената, аз ако видя някакво намаление първо гледам дали има нещо за децата, ако няма продължавам, ама факт е, че тези стикери, които крещят за намаление са фалшиви, така е в по-големия процент от случаите.
02 Сеп 2015, 09:44
Bass написа:Monika_Spasova написа:Жените лесно се зарибяват по различни неща, особено като видят едно малко намаление и са готови да гонят промоции сякаш са ударили 6-ца от тотото! Аз пък съм по-мнителна, макар че съм жена, просто съм стисната и не си купувам нищо, защото има намаление от 8 лева!цък!
Наред ли ти е всичко?
02 Сеп 2015, 10:14
Monika_Spasova написа:Bass написа:Monika_Spasova написа:Жените лесно се зарибяват по различни неща, особено като видят едно малко намаление и са готови да гонят промоции сякаш са ударили 6-ца от тотото! Аз пък съм по-мнителна, макар че съм жена, просто съм стисната и не си купувам нищо, защото има намаление от 8 лева!цък!
Наред ли ти е всичко?
Просто съм стисната, знаеш ли кавко е гадно! Понякога искам да си купя нещо, АМА НЕ!!!!!!!