Креатин за жени - може ли да се пие?

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Креатин за жени - може ли да се пие?

Мнениеот donni » 30 Май 2014, 12:16

choki_moki написа:Аз не бих рискувала с креатин, въпреки че ти си 40 кила, и може и добре да ти повлияе. Ако си решила да взимаш все пак си вземи такъв без водна задръжка етил естер, хидрохлорид, кре-алкалин. Моя приятел пие кре-алкалин на амикс и е страшно доволен, ама той е момче и не знам при теб как ще е.

Съпругът ми пиеше креатин и пишкаше много по-често, не му хареса (понеже има бъбречна аномалия по рождение - с два бъбрека и половина е :lol: ), а този съдържащ етил естер, хидрохлорид, кре-алкалин, няма водна задръжка, т.е. и този ефект, така ли?
donni

Re: Креатин за жени - може ли да се пие?

Мнениеот pepa1974 » 02 Юни 2014, 15:48

niya_mazova написа:Здравейте! Надявам се, че тук ще мога да получа адекватен отговор от хора отдавна занимаващи се с това, затова ви пиша. Говорих с един познат наскоро за добавката креатин, той я ползва отдавна и е много доволен от ефекта й, но не зная как би подействало на жена.

Четох в Интернет много хубави неща за креатин монохидрат, но мисля, че се отнасят по-скоро за мъжката физика и организъм. На мен ми трябва бързо възвръщане на форма, т.е. мускулна маса. Не съм голяма жена - 164см. На 45кг. , затова ме е страх да изпробвам подобни неща върху себе си, искам да получа, колкото е възможно повече и различни съвети относно това.

Тази маса ми е необходима, не толкова за обем, т.е. естетически, колкото до издръжливост на мускулите - за възвръщане на форма. Мислите ли, че това може да стане? Не искам да ставам набита, нито да правя релеф, трябва да запазя финия си вид. Надявам се да ми помогнете, защото трябва да се случат бързо. :oops:

В перфектна форма си, напълно ми е необяснимо, за какво ти е тази мускулна маса? С креатин нито ще ти се оголеми бюста, нито ще се стегнеш, за това ти трябва движение, а всичко , постигнато набързо е с йо-йо ефект.Ако търсиш съвет наистина, не се хващай с химикали, няма начин да са полезни за тялото ти.
pepa1974

Предишна

Назад към Хранителни добавки и биопродукти