04 Окт 2013, 11:11
04 Окт 2013, 13:12
04 Окт 2013, 13:25
07 Окт 2013, 10:54
07 Окт 2013, 11:29
svox написа:Привет, аз лично започнах да пия креатин монохидрат преди около месец. Препоръча ми го мой приятел, който спортува усърдно във фитнеса и също го пиеше за натрупване на маса. Това, което е добре да се знае за него, че той НЕ натрупва маса, както го правят протеините да речем, а дава енергия на клетките и пълни мускулите с вода, която след тренировка, при обилно хапване, се замества от приетите хранителни вещества. Ако търсиш начин да натрупаш трайна маса, креатинът няма да ти свърши работа, понеже освен да те направи пухкава за известно време друго не би могъл да свърши. Използва се от активно спортуващи хора, които го приемат преди тренировка, за да могат да имат нужната енергия и да помпат мускули. В противен случай само ще те напълни с вода и до там. Няма траен ефект и затова спортуващите го пият определен период, след което го заменят с протеини, аминокиселини и др. трупащи стабилна маса добавки. Този тип добавки са за активни спортисти и ти препоръчвам да потърсиш друго решение на "проблема". Надявам се да съм бил от полза.
07 Окт 2013, 11:32
Radoslav88 написа:Щом целта ти е енергия по-добре се насочи към коензим Кю10. Аз съм ползвал този от 60 мг. на Haya Labs и то когато бях на диета и наистина даваше доста енергия, въпреки малкото калории.
17 Окт 2013, 12:27
niya_mazova написа:Radoslav88 написа:Щом целта ти е енергия по-добре се насочи към коензим Кю10. Аз съм ползвал този от 60 мг. на Haya Labs и то когато бях на диета и наистина даваше доста енергия, въпреки малкото калории.
Това звучи много добре, дали бих могла да го намеря по аптеките или по-скоро в нещо от сорта на Health Store?Надявам се няма странични ефекти
18 Окт 2013, 10:32
Radoslav88 написа:niya_mazova написа:Radoslav88 написа:Щом целта ти е енергия по-добре се насочи към коензим Кю10. Аз съм ползвал този от 60 мг. на Haya Labs и то когато бях на диета и наистина даваше доста енергия, въпреки малкото калории.
Това звучи много добре, дали бих могла да го намеря по аптеките или по-скоро в нещо от сорта на Health Store?Надявам се няма странични ефекти
Аз си го купих от специализиран магазин за хранителни добавки Силабг в центъра на София до НДК, но мисля че го има и по аптеките.
Не само че няма странични ефекти, а даже подобрява сърдечно-съдовата дейност (хора с инфаркт го приемат да се възстановят по-бързо), отделно е много много силен антиоксидант и засилва метаболизма.
08 Фев 2014, 18:26
09 Фев 2014, 17:58