07 Окт 2013, 15:43
Суингът започва да придобива все по-голяма популярност, дори чувам, че го наричат и начин на живот. В България не е един от най-популярните начини за развлечение и удоволствие. Разбираемо е, може би, защо толкова трудно навлиза между хората, създаден през 60-те години, едва сега достига до нашата страна.
А къде е разликата с изневярата се запитват повечето хора. В тези случаи, това не се числи като изневяра, понеже партньорите са заедно, правейки едно и също. Размяната на партньори в родината ни е по-скоро като накърняване достойнството на мъжа, отколкото повод за развлечение. Българското ни самосъзнание трудно поема всичко ново, въпреки че с все сили се старае към това. Не бихме могли да се настроим на тази вълна, приема се, независимо дали е мъж или жена, партньора си като своя собственост, която няма как да раздели с някого, било то от същия или противоположен пол.
17 Окт 2016, 15:15
Този въпрос ми звучи все едно питаш има ли надежда за вибратора

или все едно се очаква масово да започнат хората да го правят. Едва ли ще стане "масов спорт". Има хора, които са го практикували, практикуват го и ще го практикуват. Но нищо повече.
17 Окт 2016, 15:23
Е има хора, които се занимават с това занимание и им харесва. Все пак, когато участваш като двойка и е осъзнато желание, и вече не може да влиза в графата с изневерите.
17 Окт 2016, 15:30
Малко е вероятно да има такива възможности, много на често макар че и не бих се и учудил де, по принцип извратени хора има, но често се крият.
17 Окт 2016, 16:30
Не го разбирам аз това забавление, в което няколко семейни двойки правите секс - смесено.

Просто не го проумявам, не го одобравям и не го харесвам!
18 Окт 2016, 11:13
Аз също не бих пробвала, не мисля, че ще се отпусна дотам, че да правя секс с друг мъж пред моя или с моя пред други хора. Но когато става въпрос за удоволствие и възбуда, хора най-различни. Дори и те не могат да обяснят защо дадено нещо им харесва, а друго не. Природата така е решила.