Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
11 Окт 2013, 17:26
Значи до скоро вземах кетамин като болкоуспокояващо е ето пристрастих се много ми е скъпо по 35 лв за 8 таблетки кажете нещо с подобен и взривоопасен психоактивен ефект и да е нещо по ефтино ?

ии лекарят ми не го интересувало не можел да ми предлага легални наркотици пф .. да ме доведе до тук и да ме остави
11 Окт 2013, 20:30
Кетаминът е ветеринарно лекарство, упойка за коне. Трябва да си луд да го пиеш!
11 Окт 2013, 23:26
The_The_Ramone написа:Кетаминът е ветеринарно лекарство, упойка за коне. Трябва да си луд да го пиеш!
Конската упойка е фентанил кетаминът е котешки валиум той подпомага спокойствието и съня на котките а хората ги вкарва в състояние на транс
затова питам има ли толкова силно лекарство което да води до такова състояние на по изрядна цена и да не е антидепресант подобно на салвия дивинорум (която е за пушене )
25 Фев 2014, 19:14
Ketamine написа:Значи до скоро вземах кетамин като болкоуспокояващо е ето пристрастих се много ми е скъпо по 35 лв за 8 таблетки кажете нещо с подобен и взривоопасен психоактивен ефект и да е нещо по ефтино ?

ии лекарят ми не го интересувало не можел да ми предлага легални наркотици пф .. да ме доведе до тук и да ме остави
Здравейте!
Не бъдете безотговорен към Вашето здраве. Потърсете специалист, с който ще се справите с проблема!
С уважение,
Фрамар
29 Дек 2014, 10:56
Виждам, че в момента не е наличен в онлайн аптеката на Фрамар, но най-вероятно биха могли да ти го доставят. Свържи се с онлайн отдела им..........!!!!!!!!!!!!!
06 Апр 2021, 02:10
Възможно ли е да закупите кетамин без рецепта в София?