22 Ное 2013, 12:09
22 Ное 2013, 12:16
27 Ное 2013, 01:58
27 Ное 2013, 16:43
elenata22 написа:Истинската кафява захар е влажна ,има светла и тъмна и има характерна миризма , аз използвам светлата, ако искаш да приготвиш сладкиш с нея трябва да се изсуши в микровълнова печка.Дори след като се изсуши си остава тъмна.Употребявам я от 8 години и ми харесва повече от бялата.Миналата година ,когато си бях България купих кафява захар и мисля че не е истинска.Според мен е оцветена бяла захар.Няма нищо общо с кафявата захар в Америка,но може и да греша, може би в Европа кафявата захар да е различна ,аз зная тази в Америка-влажна(не лепкава),два вида по цвят-светла и тъмна,но светлата е в пъти по-тъмна от тази,която се продава в България,цветът е като карамел.Тази захар е от захарна тръстика и зная, че е истинска,защото си купих захарна тръстика една пръчка за да видя какво представлява и се уверих- имаше същата миризма и цвят, колкото до по-тъмната , която продават тук ,не зная,може би има по-тъмна захарна тръстика.
29 Яну 2015, 11:30
29 Яну 2015, 13:51
29 Яну 2015, 14:03
29 Яну 2015, 14:27
belleville написа:Чувала съм, че при разтварянето на кафявата захар не трябва да се оцветява водата, като в същото време остават кристалчета на дъното на чаша, мисля че това е единствената индикация, по която може да се познае
29 Яну 2015, 16:50
29 Яну 2015, 17:57