Lisica написа:НЕ ви пречи да пробвате, само че не знам до колко е удачно да пиете моркови, да не прекалите с дозите
Mamacita написа:Lisica написа:НЕ ви пречи да пробвате, само че не знам до колко е удачно да пиете моркови, да не прекалите с дозите
Освен да станеш няколко идеи по-оранжев не мисля, че има начин да се прекали с морковите, но съм чувала, че обелките от картофи имат същият ефект, само трябва да се разтърсиш, за да откриеш точната рецепта!
Andrey написа:Mamacita написа:Lisica написа:НЕ ви пречи да пробвате, само че не знам до колко е удачно да пиете моркови, да не прекалите с дозите
Освен да станеш няколко идеи по-оранжев не мисля, че има начин да се прекали с морковите, но съм чувала, че обелките от картофи имат същият ефект, само трябва да се разтърсиш, за да откриеш точната рецепта!
Как пък да не е проблем, ако станеш оранжев? Значи има нещо,. което не е много наред...
MGB написа:Абе да ви питам морковите по какъв начин ги почистват, та така да светят в магазините, мен ме опасява, че ги киснат в препарати, вие какво ще кажете
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с урология и бъбречни заболявания
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта