Здравейте, приятели!
Здравейте! Обръщам се към Вас, с молба за помощ! Искам да призова всички добри хора, да отворят сърцата си и да се обединят, за да ми помогнат .Аз съм на 50 години от 2 години ходя по болници и операции ,но положението ми вместо да се подобрява се влоши много. Отначало ме заболя тазобедрената става ,но един ортопед реши че ме боли кръста и ми направиха операция за дискова херния ,оказа се неуспешна и ми направиха втора ,след това вече се сетиха че май наистина е ставата и на ЯМР се вида че имам асептична некроза ,направиха ми операция като извадиха цялото костно вещество от костта с надеждата да се възстанови само .Нищо не стана и се наложи да ми сложат изкуствена става .През февруари миналата година я сложиха платих 5000 лв.но след 4 месеца прекарани в болки и дълги престои в болницата ,декември я махнаха и сложиха нова като пак платих 4500 за ставата и престой.Сега вече съм почти неподвижна със силни болки и на скенер се видя че имам сплескване на 4 диска на гръбначния стълб,сега трябва да ми се направи разширена операция и да се сложат 4 винта на гръбнака ,но операцията струва 5040 лв.Аз съм с инвалидна пенсия 187 лв.Всичко което имах вече го дадох за ставите ,опитах се да взема заем ама с тая малка пенсия не дават.Обаждах се на здравната каса ,отговора е че това са консумативи и да си търся пари да си ги плащам.Сама съм със син на 15 години ,а вече не мога да се грижа пълноценно за него ,затова се моля ако има добри хора да ми помогнат!Благодаря!
Ето сметката за дарения: Антония Николова Денева
ЦКБ IBAN BG65CECB97901038487900
PayPal tony_deneva@abv.bg
епикризи: http://www.album.bg/antoniya1/albums/209169/