Антония Денева търси помощ - ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

Стари, неактуални, заключени теми.

Антония Денева търси помощ - ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

Мнениеот B12 » 12 Мар 2014, 18:25

Здравейте, приятели!

Здравейте! Обръщам се към Вас, с молба за помощ! Искам да призова всички добри хора, да отворят сърцата си и да се обединят, за да ми помогнат .Аз съм на 50 години от 2 години ходя по болници и операции ,но положението ми вместо да се подобрява се влоши много. Отначало ме заболя тазобедрената става ,но един ортопед реши че ме боли кръста и ми направиха операция за дискова херния ,оказа се неуспешна и ми направиха втора ,след това вече се сетиха че май наистина е ставата и на ЯМР се вида че имам асептична некроза ,направиха ми операция като извадиха цялото костно вещество от костта с надеждата да се възстанови само .Нищо не стана и се наложи да ми сложат изкуствена става .През февруари миналата година я сложиха платих 5000 лв.но след 4 месеца прекарани в болки и дълги престои в болницата ,декември я махнаха и сложиха нова като пак платих 4500 за ставата и престой.Сега вече съм почти неподвижна със силни болки и на скенер се видя че имам сплескване на 4 диска на гръбначния стълб,сега трябва да ми се направи разширена операция и да се сложат 4 винта на гръбнака ,но операцията струва 5040 лв.Аз съм с инвалидна пенсия 187 лв.Всичко което имах вече го дадох за ставите ,опитах се да взема заем ама с тая малка пенсия не дават.Обаждах се на здравната каса ,отговора е че това са консумативи и да си търся пари да си ги плащам.Сама съм със син на 15 години ,а вече не мога да се грижа пълноценно за него ,затова се моля ако има добри хора да ми помогнат!Благодаря!

Ето сметката за дарения: Антония Николова Денева
ЦКБ IBAN BG65CECB97901038487900
PayPal tony_deneva@abv.bg
епикризи: http://www.album.bg/antoniya1/albums/209169/
B12

Re: Антония Денева търси помощ - ПОМОГНЕТЕ МИ!!!!

Мнениеот B12 » 17 Мар 2014, 11:19

за връзка с мен 0988813782
B12

Мнениеот B12 » 19 Мар 2014, 14:18

Моля харесайте страницата ми във ФБ!
https://www.facebook.com/pomochtzaToni
за всяко харесване ФБ ми дава по 1 долар
B12

Мнениеот varlam » 19 Мар 2014, 15:48

B12 написа:Моля харесайте страницата ми във ФБ!
https://www.facebook.com/pomochtzaToni
за всяко харесване ФБ ми дава по 1 долар

Имате вече един долар от мен! Защо ви плащат, не може ли да споделите тайната, да помогнете и на други хора?
varlam

Мнениеот B12 » 20 Мар 2014, 20:32

Не знам страницата я направи една приятелка тя така ми каза ,но се оказва че не е вярно ,само подведох хората ,съжалявам за което ,а най лошото е че така не помага и на мен ,но тя твърди че като я е правила така е разбрала и че е платила 15 долара ,обаче само си е дала парите на вятъра.
B12

Мнениеот B12 » 27 Мар 2014, 09:49

На моята приятелка ,която се опитваше да ми помогне ,публикува във форуми ,прави фейсбук странички ,скъпа всичко е безуспешно ,а аз вече нямам сили!Прости ми!

Помниш ли, когато те попитах дали ще ми простиш, ако някога се самоубия?

Ти го възприе като шега. Помисли си "Пак ли е в такова настроение?", защото е вярно, че изрази като "Искам да умра" и "Мразя се, защо трябва да живея?" присъстват в ежедневието ми и то не рядко. Да, така беше. Беше шега, но от онези шеги, с които се опитваш да кажеш истината. Може би не го разбра, не чу сериозното зад шеговития ми тон. Каза ми, че не би ми простила. Знаех си, това е типично за теб. Ти винаги си толкова весела и усмихната. Толкова свежост и радост блика в теб. Никога не си се чувствала така.
Помниш ли всеки път, когато ти казвах "Мразя себе си и искам да умра!", а ти ми отвръщаше със "Стига с тези глупости. Винаги има смисъл да живееш!". Абсолютно права беше! Нищо не може да те накара да зарежеш живота си! Та той е най-ценното, което имаш! Той е единственото, което имаш... Дори от любопитство към утрешния ден би останала жива. Както казах веднъж - "Не бих се самоубила, преди да знам какво ще ми се случи утре."
Да... но вече нямам сили за това.
Нямам сили да се усмихвам и правя на щастлива. Нямам сили да отворя очи сутрин, защото знам, че предстои още един ден, след който те ще се напълнят със сълзи.
Знам какво ще ми се случи утре и нямам сили да го изживея. Новият ден ще бъде пълен с нови по-горещи и горчиви сълзи, нова болка по-пареща и разяждаща сърцето ми, нова безразличност, безличие, безчувственост и... ирония - без нея накъде...
Достигнах дъното на коридора, края на пътеката, която някои наричат живот. Всички живеем за мига, в който ще достигнем края ù, за мига, в който ще умрем. А аз разбрах, че съм стигнала края, а съм още жива. Няма накъде вече да вървя. Няма вече смисъл да живея. Аз вече не живея, аз просто съществувам безцелно и дишам напразно. Защо?! Този въздух е нужен на някой друг в момента, някой по-щастлив от мен, от който планетата има нужда.
Аз съм мъртва, но неумряла. Просто трябва да прекъсна нишката, която свързва тялото ми със душата, живота със смъртта...
Всички ще умрем все някога, нека моят ден да бъде днес...
B12

Мнениеот pepa1974 » 27 Мар 2014, 16:55

B12 написа:Здравейте, приятели!

Здравейте! Обръщам се към Вас, с молба за помощ! Искам да призова всички добри хора, да отворят сърцата си и да се обединят, за да ми помогнат .Аз съм на 50 години от 2 години ходя по болници и операции ,но положението ми вместо да се подобрява се влоши много. Отначало ме заболя тазобедрената става ,но един ортопед реши че ме боли кръста и ми направиха операция за дискова херния ,оказа се неуспешна и ми направиха втора ,след това вече се сетиха че май наистина е ставата и на ЯМР се вида че имам асептична некроза ,направиха ми операция като извадиха цялото костно вещество от костта с надеждата да се възстанови само .Нищо не стана и се наложи да ми сложат изкуствена става .През февруари миналата година я сложиха платих 5000 лв.но след 4 месеца прекарани в болки и дълги престои в болницата ,декември я махнаха и сложиха нова като пак платих 4500 за ставата и престой.Сега вече съм почти неподвижна със силни болки и на скенер се видя че имам сплескване на 4 диска на гръбначния стълб,сега трябва да ми се направи разширена операция и да се сложат 4 винта на гръбнака ,но операцията струва 5040 лв.

Моля Ви, питам не от нездраво любопитство, а поради сериозна лична причина. Как се реши да ви вадят цялото костно вещество, а не направо да минат към имплантиране на изкуствена става? Защо едната изкуствена става беше заменена с друга? Те различни ли са- като вид, качество, вместимост с организма? Много моля да ми отговорите, както и да кажете, къде и при кой лекар сте правили операциите, защотно това е много важна информация за следващите след Вас!Предварително Ви благодаря за отговора!
pepa1974

Мнениеот pepa1974 » 27 Мар 2014, 17:01

B12 написа:На моята приятелка ,която се опитваше да ми помогне ,публикува във форуми ,прави фейсбук странички ,скъпа всичко е безуспешно ,а аз вече нямам сили!Прости ми!

Помниш ли, когато те попитах дали ще ми простиш, ако някога се самоубия?

Ти го възприе като шега. Помисли си "Пак ли е в такова настроение?", защото е вярно, че изрази като "Искам да умра" и "Мразя се, защо трябва да живея?" присъстват в ежедневието ми и то не рядко. Да, така беше. Беше шега, но от онези шеги, с които се опитваш да кажеш истината. Може би не го разбра, не чу сериозното зад шеговития ми тон. Каза ми, че не би ми простила. Знаех си, това е типично за теб. Ти винаги си толкова весела и усмихната. Толкова свежост и радост блика в теб. Никога не си се чувствала така.
Помниш ли всеки път, когато ти казвах "Мразя себе си и искам да умра!", а ти ми отвръщаше със "Стига с тези глупости. Винаги има смисъл да живееш!". Абсолютно права беше! Нищо не може да те накара да зарежеш живота си! Та той е най-ценното, което имаш! Той е единственото, което имаш... Дори от любопитство към утрешния ден би останала жива. Както казах веднъж - "Не бих се самоубила, преди да знам какво ще ми се случи утре."
Да... но вече нямам сили за това.
Нямам сили да се усмихвам и правя на щастлива. Нямам сили да отворя очи сутрин, защото знам, че предстои още един ден, след който те ще се напълнят със сълзи.
Знам какво ще ми се случи утре и нямам сили да го изживея. Новият ден ще бъде пълен с нови по-горещи и горчиви сълзи, нова болка по-пареща и разяждаща сърцето ми, нова безразличност, безличие, безчувственост и... ирония - без нея накъде...
Достигнах дъното на коридора, края на пътеката, която някои наричат живот. Всички живеем за мига, в който ще достигнем края ù, за мига, в който ще умрем. А аз разбрах, че съм стигнала края, а съм още жива. Няма накъде вече да вървя. Няма вече смисъл да живея. Аз вече не живея, аз просто съществувам безцелно и дишам напразно. Защо?! Този въздух е нужен на някой друг в момента, някой по-щастлив от мен, от който планетата има нужда.
Аз съм мъртва, но неумряла. Просто трябва да прекъсна нишката, която свързва тялото ми със душата, живота със смъртта...
Всички ще умрем все някога, нека моят ден да бъде днес...

АНТОНИЯ!!!! Имате син на 15 години както пишете! Нямате право да не се борите и да не продължите напред....заради него! Та той е дете! Нямате право да го изоставяте!
pepa1974

Мнениеот B12 » 27 Мар 2014, 19:01

Моля Ви, питам не от нездраво любопитство, а поради сериозна лична причина. Как се реши да ви вадят цялото костно вещество, а не направо да минат към имплантиране на изкуствена става? Защо едната изкуствена става беше заменена с друга? Те различни ли са- като вид, качество, вместимост с организма? Много моля да ми отговорите, както и да кажете, къде и при кой лекар сте правили операциите, защотно това е много важна информация за следващите след Вас!Предварително Ви благодаря за отговора!

Това се наложи след като на ЯМР се видя че във костта има излив на гной и остиолитични огнища ,първо изчистаха коста и ме лекуваха с антибиотици 6 месеца ,а после сложиха първата става ,но там се появи инфекция явно от не добре почистената кост и пак 6 месеца антибиотици ,пункции ,биопсии докато ноември след като 2 месеца въобще не излизах от болницата решиха да я сменят ,това стана на 9 декември ,лежах 20 дни в тежко състояние и тогава направиха този скенер на който се видяха смачканите прешлени ,те притискат всички нерви и от там са непоносимите болки и в кракът и в гръбнака ,вече и опиатите не ми действат ,единствения изход е да се сложат тези 4 винта ,което с инвалидната ми пенсия няма как да стане ,а за 2 стави и престой си дадох всичките спестявания .Операциите са ми правени в Авис Медика Плевен при д-р Халваджиян.
B12

Мнениеот B12 » 27 Мар 2014, 19:06

http://www.album.bg/antoniya1/images/31248952/209169
ето ЯМР преди да изчистят костта
B12

Назад към Архив