14 Апр 2014, 17:31
17 Апр 2014, 09:34
Aquasource consult написа:Цена и качество при продуктите на АкваСорс се препокриват изцяло! При Коластрата и Зелената енергия препоръчителната доза на ден за дете е по 1 капсула, което е равно на 0,50ст., а при възрастните по 2 капсули, което е 1 лев на ден. Ако желаете да направите нещо предварително и доброволно за здравето си, не мисля че 1лв. на ден е непосилна сума. Вие така или иначе ще ги дадете след това, та дори и тройно от зор и задължение.
Какви продукти ще използвате е въпрос на избор и никой не може да отнеме това право на човек! Ние даваме гаранции и ползваме тези продукти и от тях сме доволни и аз мога да бъда компетентна само и единствено за тях!
01 Май 2014, 10:52
Aquasource consult написа:Цена и качество при продуктите на АкваСорс се препокриват изцяло! При Коластрата и Зелената енергия препоръчителната доза на ден за дете е по 1 капсула, което е равно на 0,50ст., а при възрастните по 2 капсули, което е 1 лев на ден. Ако желаете да направите нещо предварително и доброволно за здравето си, не мисля че 1лв. на ден е непосилна сума. Вие така или иначе ще ги дадете след това, та дори и тройно от зор и задължение.
Какви продукти ще използвате е въпрос на избор и никой не може да отнеме това право на човек! Ние даваме гаранции и ползваме тези продукти и от тях сме доволни и аз мога да бъда компетентна само и единствено за тях!
31 Май 2014, 13:53
pepa1974 написа:Aquasource consult написа:Цена и качество при продуктите на АкваСорс се препокриват изцяло! При Коластрата и Зелената енергия препоръчителната доза на ден за дете е по 1 капсула, което е равно на 0,50ст., а при възрастните по 2 капсули, което е 1 лев на ден. Ако желаете да направите нещо предварително и доброволно за здравето си, не мисля че 1лв. на ден е непосилна сума. Вие така или иначе ще ги дадете след това, та дори и тройно от зор и задължение.
Браво! Нямам приятели или близки, които да ползват тези прехвалени от вас продукти и пак сме оцеляли.Ако бяха толкова безусловно прекрасни и необходими щяха да ги препоръчват и лекари при нужда, както са ни препоръчвали други хранителни добавки. На пазара сте от много време и би трябвало да сте изкласили едно супер-здраво поколение, а то нещата стават все по-зле и хората все по-болни.Цените са ви много високи и явно печалбите-добри.
29 Юни 2015, 14:12
29 Юни 2015, 15:31
27 Авг 2015, 16:07
fena3000 написа:Искам да попитам някой дали е ползвал Зелена Енергия от АкваСорс и дали е доволен от резултатите?
16 Сеп 2015, 00:21
29 Дек 2015, 16:01
tornado написа:Искам да попитам каква е разликата между коластра колактив 3 и колактив? Освен за храносмилането помага ли за нервната система например (мен това ме интересува повече). Каква добавка бихте ми препоръчали за тази цел?
18 Сеп 2019, 17:55
tornado написа:Искам да попитам каква е разликата между коластра колактив 3 и колактив? Освен за храносмилането помага ли за нервната система например (мен това ме интересува повече). Каква добавка бихте ми препоръчали за тази цел?