АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот Aquasource consult » 18 Мар 2014, 14:38

Добър имунитет, здрави деца, здрава храносмилателна система, добра памет, сияйна кожа с продуктите на АкваСорс!
80% от заболяванията в днешно време се дължат на прекомерния стрес, непълноценното хранене и замърсяването на околната среда.С храните АкваСорс решаваме тези глобални проблеми.Така помагаме на организма ни да се справи с тях. Предлагаме най-фината и пълноценна супер храна на планетата Кламатски микро водорасли (Afanizomenon flos aque).Храна за мозъка! Храна за клетката! Коластра от крави Colaktive и Colaktive 3 - биогенна супер храна за добър имунитет, за да сме млади и красиви. Хранителни добавки за стави,черен дроб,храносмилателна система с биоорганични съставки. Козметика от Нова Зеландия без парабени. В екипа ни има подготвени лекари, които от 15 години работят с продуктите и ни помагат в избора на най-добрата и ефективна комбинация. Осигуряваме високо ниво на обслужване на нашите клиенти, отговаряйки на техни въпроси, осигурявайки им връзка с нас или с лекар при нужда.
Ще се радваме да ви бъдем полезни!
Aquasource consult
 
Мнения: 5
Регистриран на: 18 Мар 2014, 14:22

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот pepa1974 » 27 Мар 2014, 17:15

Стига с тези реклами! :evil:
pepa1974
 
Мнения: 367
Регистриран на: 02 Дек 2013, 20:20

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот boriskarlov » 27 Мар 2014, 21:47

Каква е разликата между Аквасорс и другите добавки?
boriskarlov
 
Мнения: 125
Регистриран на: 03 Юли 2011, 22:06

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот Aquasource consult » 28 Мар 2014, 23:06

boriskarlov написа:Каква е разликата между Аквасорс и другите добавки?

boriskarlov, моля ако ви интересува нещо по-конкретно, да формулирате питането си, защото няма да ни стигне цяла вечер да пишем за ползите от продуктите. Информацията за всеки един продукт е достатъчно изчерпателна и е вярна.
На кратко мога да кажа, че АкваСорс има патентован метод за сушене на водораслите и другите продукти, който се нарича Лиофелизация, при който се сушат на ниска температура до 42 градуса и се запазват на 100% всички хранителни вещества, витамини, минерали, ензими, растежни фактори и т.н. Продуктите се делят на три групи - Суперхрани, които са СУПЕР, защото се усвояват на почти 100% от организма и се приемат постоянно без почивки, паузи като добавка към ежедневното ни хранене (Коластра, Водорасли и ЕМК), Суплементи (Хранителни добавки - за по-конкретни здравословни проблеми) и Козметика (Натурална - без ПАРАБЕНИ и КОНСЕРВАНТИ)
Aquasource consult
 
Мнения: 5
Регистриран на: 18 Мар 2014, 14:22

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот Aquasource consult » 28 Мар 2014, 23:12

pepa1974 написа:Стига с тези реклами! :evil:

Какво ви притеснява по-точно, че не разбирам добре коментара ви?
Aquasource consult
 
Мнения: 5
Регистриран на: 18 Мар 2014, 14:22

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот Aquasource consult » 31 Мар 2014, 12:04

Здравейте! Искам да споделя с вас малко полезна информация за един от най-прекрасните периоди в живота на жената, а именно бременността. Правилното хранене в този период е изключително важно, във връзка със запазване здравето на бъдещата майка и бебе. Изключително полезни са накиснати и покълнали ядки, житни растения и семена, пресни плодове и зеленчуци, мед и пчелни продукти, и свежо изцедени сокове, богати на ензими, витамини, органични минерали и други биоактивни вещества. Препоръчително е към тези храни да се добавят и Суперхрани, подходящи за различните периоди от бременността.
Хубаво би било да се направи един курс на прочистване, детоксикация и подсилване на организма преди забременяването. В този случай са подходящи продукти като Лесно начало, Коластра, ЕМК, крем Муун Райз и Суперантиоксидант. Препоръчва се и мъжът да приема Коензим Кю10, Зелена енергия, ЕМК и коластра за повишаване на оплодителните способности.
Много важни за прием от бременната жена са Есенциалните мастни киселини, които не могат да се синтезират в човешкото тяло и затова трябва да се приемат ежедневно. ЕМК са важни за всички системи в организма и от особено значение за мозъка и очните дъна. Затова е изключително важно да се приемат през първия триместър когато се оформят тези две звена!
През първия триместър на бременността се оформят органите на бебето и освен ЕМК, жената трябва да приема Зелена енергия или АФА (по възможност и двете едновременно), с цел по-лесно набавяне на полезни хранителни вещества. АФА е един от най-богатите източници в природата на фолиева киселина, лесно усвоимо желязо и много други полезни вещества. Хубаво е да се приема и Суперантиоксидант за предпазване на плода от вродени малформации.
През втория триместър настъпва най-бързото нарастване на плода и тогава при майката настъпва клетъчен глад. Затова е необходимо увеличаване на дозите Зелена енергия или АФА и ЕМК поне 2-3 пъти. Препоръчва се и приемането на храносмилателни ензими заради появяване при майката на латентен ензимен дефицит през този период.
Ако бременната има склонност към разширени вени е хубаво да се продължи с употребата на Суперантиоксидант.
През последния триместър майката и бебето се подготвят за раждането. През последния 9-ти месец родилката трябва да приема Коензим Кю10, защото той заздравява мускулатурата, дава сила на жената, зарежда матката с енергия за по-добра родова дейност. По време на самото раждане за по-бързо и безболезнено се приема през половин час по една мерителна лъжичка Клетъчна енергия под езика.
Надявам се да сме ви полезни бъдещи мами!
Aquasource consult
 
Мнения: 5
Регистриран на: 18 Мар 2014, 14:22

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот Radoslav88 » 04 Апр 2014, 18:15

Нищо специално не виждам в коластрата освен голямата и цена. Ползвал съм на Бълк Паудърс коластра и определено има ефект, но трябва да се приема по около 5-10 гр. на ден, а с тези капсули по 500 мг. означава че трябва да дам 90 лв. за 10 дни ????
Radoslav88
 
Мнения: 89
Регистриран на: 13 Фев 2013, 10:45

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот anivon » 06 Апр 2014, 22:17

Колактив3 и Колактив са продукти на АкваСорс съдържащи коластра преработена при щадящи условия.Профилатичната доза за деца е 1 капс дн. За възрастни 2 капс дн.И тези дози действат!От 15 години продуктите са на българският пазар и има достаъчно клиничен опит с тези дози с коластрата на АкваСорс!
Радослав ,качвам ви една статия за спортистите и ползите на коластрата ,надявам се да ви бъде полезна:)

Коластра и спортно излъчване

Атлетите и хората, които спортуват редовно, много често търсят начини да подобрят своите постижения и да постигат все по-добри резултати. Според клиничните изследвания и свидетелствата на хора, които употребяват коластра, тя може би е най-въздействащата природна субстанция, открита до момента, която може да помогне на атлетите да постигнат по-лесно и бързо желаните от тях резултати.

Много фитнес експерти, както и активно спортуващи във фитнес залата твърдят, че именно коластрата е най-ефективното средство за изграждане на здрави мускули, което някога са използвали, като това е без да прибягване към незаконните, и много опасни за здравето стероиди.

В “Железният мъж” (списание за сериозни бодибилдъри) Даниел Шон подчертава, че IGF-1 (инсулино-подобен фактор на растежа), открит в коластрата, има забележително по-добър анаболен ефект от всяко известно досега вещество, дори и стероидите.” IGF-1 е в състояние “сам по себе си да осъществява мускулен растеж”, пише Стив Шваде, редактор на списанието “Мускули и фитнес” в броя от м. май 1992г. "Кравешката коластра има по-висока концентрация на IGF-1 от човешката като структурта на двата е почти идентична. Човешкият и кравешкия IGF-1 се различават само по 3 от 67-те аминокиселини, които изграждат веригите на IGF-1 молекулите. Това сходство превръща кравешкия IGF-1 в толкова ефикасно вещество, колкото и намиращото се в нашия организъм.“

-------------------------------------------------------------------------------------------

Последните направени изследвания на коластра показват, че тя понижава разпадането на протеините и стимулира транспортирането на глюкозата в мускулите. Това означава, че мускулите използват по-пълноценно своята енергия и тази, която придобиват от хранителните добавки.

Когато се говори за метаболизма на мазнини, растежните фактори в коластрата правят възможно поемането на необходимата енергия от мазнините, вместо от въглехидратите. Това определено означава, че тялото така изгаря повечето мазнини (както и тези, натрупани от въглехидратите или протеините), с които се храни, като безспорно произвежда енергия по-ефективно.

Според Шваде, “в крайна сметка растежните фактори в коластрата увеличават скоростта на протеиновия синтез и намаляват протеиновия катаболизъм (разграждането на белтъчините), което води до увеличаване на чистата мускулна маса, без съответното увеличаване на мастните натрупвания.”

-------------------------------------------------------------------------------------------

Отново, Даниел Шон от “Железният мъж”: "Кратко и ясно, IGF-1 е алфата и омегата на анаболните пептидни фактори на растежа. От къде можете да го получите?...

Само от коластра!

Даниел твърди, че "като човек, който тренира редовно, аз бях свидетел на удивителни подобрения, откакто започнах да вземам коластра. Мога да вдигам по-големи тежести по време на тренировки и прибавям допълнителни по-бързо от преди. Възстановявам се по-лесно след “серия”, а мога по-бързо да се заема със следващото упражнение. Чувствам прилив на енергия, докато преди да започна да пия коластра усещах умора час или два след тренировка. Резултатите ми се подобряват – панталоните ми стават все по-широки, а блузите и саката – все по-тесни! И всичко това – без никакви драстични промени в диетата ми".

------------------------------------------------------------------------------------------

През май 1996г. д-р Едмунд Бърк, пишейки за “Новости в науката за храненето”, съобщава за едно изследване, направено с участието на финландския олимпийски ски-отбор. "Атлетите тренираха изключително много и нивата на тяхната креатин-киназа се измерваха през седемдневен период (креатин-киназата е изключително важен вътреклетъчен мускулен ензим). Ако този ензим се открие в кръвта, това е индикатор за клетъчно-мускулна повреда.

И така, в случаите когато след тренировка креатин-киназните нива в кръвта се увеличат, това е знак за мускулно преуморяване и травмиране. В сравнение с членовете на отбора, пиещи плацебо, атлетите, които консумирали коластра, показали креатин-киназни нива в кръвта почти наполовина четири дни след интензивни силови тренировки."

В допълнение спортистите казали, че чувстват по-малко умора и не усещат мускулна треска, а тяхното представяне очевидно се подобрява.

В своята статия д-р Бърк пояснява, че коластрата също така подобрява издръжливостта на атлетите. Коластрата повишава усвояването на храна от червата като по този начин засилва ефективността от увеличаване на въглехидратите и аминокиселините. Също така, растежните фактори в коластрата помагат да се “запечатат” язвите и гастритите, които не само влошават усвояването на храната, а и създават дискомфорт.

Когато приемаме коластра, повечето от хранителните вещества в нашата храна могат да се оползотворят като енергия за тренировки. Ползите от коластрата са за всички спортисти, които тренират редовно във фитнес залата, но не виждат желаните резултати.
anivon
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Мар 2014, 09:31

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот Radoslav88 » 10 Апр 2014, 14:17

anivon, никой не оспорва качествата на коластрата, но цената на продуктите, които предлагаш са наистина много скъпи при положение че има доста по-добри алтернативи.


Поздрави.
Radoslav88
 
Мнения: 89
Регистриран на: 13 Фев 2013, 10:45

Re: АкваСорс - здраве и енергия, от които се нуждае всеки!

Мнениеот pepa1974 » 12 Апр 2014, 09:55

Aquasource consult написа:
pepa1974 написа:Стига с тези реклами! :evil:

Какво ви притеснява по-точно, че не разбирам добре коментара ви?

Коментарът ми е, че на пазара продават 1милион хранителни добавки, като например Хармония, каквито пие майка ми-с ресвератрол-извлек от червено грозде и са под 24 лв, а продуктите на аквасорс вършат същата работа но на тройна цена.Сега разбрахте ли ми коментара?
pepa1974
 
Мнения: 367
Регистриран на: 02 Дек 2013, 20:20

Следваща

Назад към Хранителни добавки и биопродукти

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта