kauda написа:Да си признаем за всички еп о-лесно да купим готово, отколкото да се занимаваме сготвене, нали?
Но не е и много трудно да отидеш и да го купиш готово сготвено, нали?
kauda написа:Да си признаем за всички еп о-лесно да купим готово, отколкото да се занимаваме сготвене, нали?
svetlozara написа:Мисля, че проблемът е във всички нас, ядем боклуци, боледуваме от съвсем ранна възраст, какво може да се очаква?!
Alex_mor написа:svetlozara написа:Мисля, че проблемът е във всички нас, ядем боклуци, боледуваме от съвсем ранна възраст, какво може да се очаква?!
И по-зле ще става, нали виждша с какво се хранят повечето деца по улиците, абсолютни недоразумения и родителите им поощряват това ядене
marsu написа:Боже, в БЪлгария кой ходи на диетолог, тук всичко го израстват децата ни..
Alex_mor написа:marsu написа:Боже, в БЪлгария кой ходи на диетолог, тук всичко го израстват децата ни..
Тоочно за това всичките ни деца са супер дебели..
Прав си по-добре диета, отколкото таблет, съгласна съм, лошото е, обаче, че хората не осъзнават, че децата им са дебели, като бабите едно време, приемат ги за здравички, а това минава всякакви граници!miron написа:Е,а ко идат тея пари за цигари или някоя скъпа джунждурийка не е проблем, но ако отидат за здравето на детето, то тогава проблемите идват един след друг, нали?
Lili_pili написа:Докато награждавате децата си със зрънчо и бонбони, те ще приемат вредното хранене за правилно и ще стават все по-дебели и после ще убеждават околните че така се харесват, или че нямат проблем.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта