23 Юни 2016, 14:20
analizatorka написа:Моето дете яде толкова, колкото му е вкусно и никога не съм го карала на всяка цена да си дояде всичко и е леко пухкав. Грешката при нас е, че не се вдижи много, нищо не му е интересно да тренира и не иска. Гледам уж здравословно да се храним и му обяснявам кое е полезно и кое не. Едва го карам да излезе да играе с приятели. Направо в чудо съм се видяла. Навлиза в пубертета и разчитам, че тогава момчетата започват да се източват на височина и ще започне да проявява интерес към тялото си.
05 Юли 2016, 11:43
JohnLocke написа:Според мен всичко е в действието и някакъв по-олекотен хранителен режим, нищо трудно! ;)
05 Юли 2016, 13:15
И ти си права, моята дъщеря не е много далеч от тийн годините и я гледам, че е завъртяла доста дупе и коремче, не знам дали е редно да я подложа на диета, след като ми отказва и спорт, но пък знам, че доста отслабват, когато израстват, точно в тийнейджърските си години.Pipilota написа:JohnLocke написа:Според мен всичко е в действието и някакъв по-олекотен хранителен режим, нищо трудно! ;)
E това как става, като тийновете най-често се хранят я с джънк, я с нещо друго, обичат бързите закуски, чипсовете, солетите, снаксовете и все можеш да ги видиш да ядат нещо такова. Тийнейджър, който се храни здравословно май е почти невъзможно да се намери, освен ако не се занимава активно с някакъв спорт.
23 Авг 2016, 15:04
23 Авг 2016, 16:12
24 Авг 2016, 11:19
24 Авг 2016, 12:39
26 Сеп 2016, 13:15
mamina написа:Ами ако не иска да спортува? Как да го накараш? Ходи няколко пъти и се откаже - как да не се пукнеш от яд? Постоянно набиваш в главата, че движението е здраве, полезно е, хубаво е, но не! Какво правим в такъв случай?
26 Сеп 2016, 13:28
26 Сеп 2016, 14:48
analizatorka написа:Моето дете яде толкова, колкото му е вкусно и никога не съм го карала на всяка цена да си дояде всичко и е леко пухкав. Грешката при нас е, че не се вдижи много, нищо не му е интересно да тренира и не иска. Гледам уж здравословно да се храним и му обяснявам кое е полезно и кое не. Едва го карам да излезе да играе с приятели. Направо в чудо съм се видяла. Навлиза в пубертета и разчитам, че тогава момчетата започват да се източват на височина и ще започне да проявява интерес към тялото си.