Дали не прекалявам с Виаграта - странични ефекти и коментари

Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.

Дали не прекалявам с Виаграта - странични ефекти и коментари

Мнениеот Mr.Eko » 28 Фев 2014, 12:53

Силденафил (Виагра) е лекарство, чиято ефективност и безопасност са пряко свързани с храненето и консумираните напитки. Когато приемате лекарството, важно е да знаете как различните храни и напитки могат да повлияят на неговото действие и усвояване от организма.
Мазните и тежки ястия например могат значително да забавят ефекта на силденафил, като отлагат неговото усвояване. Ако сте хапнали мазен бургер или пържени картофи, лекарството ще действа по-бавно и по-слабо ефективно. Затова лекарите препоръчват да приемате таблетката поне час преди хранене и да изберете леки, неутежняващи храни като салата, печено пиле или риба.

Специално внимание трябва да обърнете на грейпфрута и неговите сокове. Те съдържат вещества, които могат да увеличат концентрацията на силденафил в кръвта, което повишава риска от нежелани странични ефекти. Подобен ефект имат и някои млечни продукти с високо съдържание на мазнини.

Алкохолът е друг важен фактор, който може да влоши действието на лекарството. Прекалената консумация на спиртни напитки намалява ефективността на силденафил и увеличава риска от главоболие, зачервяване и сърдечно-съдови проблеми. Препоръчва се умерена или нулева консумация на алкохол по време на прием на медикамента.
За оптимални резултати е важно да пиете достатъчно вода, да избягвате тежки и мазни храни преди прием на лекарството и да спазвате препоръките на вашия лекар относно диетата и начина на консумация на силденафил.

-> Сексуалните стимуланти - природни и лекарствени продукти
Mr.Eko

Re: Дали не прекалявам с Виаграта?

Мнениеот nushi.kisyova » 28 Фев 2014, 13:47

Мисля, че е опасно дори за млади хора... защо не опиташ с някой природен продукт, например целината, знам че добре действа, а и ще е дълготрайно ;) ;) ;)
nushi.kisyova

Мнениеот Niksana » 19 Мар 2014, 15:56

Според мене по-добре спри с тези хапчета.Колкото и добре да спре справяш в леглото с тази виагра,по-добре без нея защото може много голям проблем да ти създаде.
Niksana

Мнениеот m.vulev » 16 Юли 2014, 11:30

Не е ли опасно да се приема Виагра докато си млад
m.vulev

Мнениеот silver933 » 24 Ное 2014, 11:37

И аз си мисля, че трябва да има някакви граници, как ще я пиеш, като нямаш нужда? Всяка злоупотреба с лекарства не е за добре..
Аватар
silver933

Мнениеот Mon_ton » 07 Апр 2015, 13:30

Привет, героични братя на синьото хапче! :lol:

Чудя се ей тук, дали не правя твърде големи изпитания на организма ми! Вчера с гаджето ми бяхме заедно, по време на срещата глътнах едно хапченце Виагра?!

Прибрахме се, всичко беше чудесно, дори я изтощих! Всичко прекрасно, но това се случва вече за четвърти пореден ден – среща :arrow: пия Виагра :arrow: часове в изгаряне на калориите от вечерята и така на следващия ден пак!

Малко започнах да се притеснявам за страничните ефекти, които може да има след като я пия толкова дни подред Виагра, дали не прекалявам?! :oops:

Млад и здрав мъж съм, не би трябвало да има сериозно отражение върху организма ми, нали? :? Всъщност, вие изпитали ли сте някои от страничните й ефекти, чувал съм за доста смъртни случаи, но предполагам, че са на дядовци с разни сериозни заболявания! :mrgreen:
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Elica » 07 Апр 2015, 14:54

Не знам как може млад човек да пие виагра, та ако утре всички почнат да се наливат с виагра от едното нищо!?
Аватар
Elica

Мнениеот Andrey » 08 Апр 2015, 12:09

За мен си доста луд да си пиеш виагра за спорта. Все пак един ден като ти потрябва или няма да ти действа, или няма да ти става без нея - все кофти варианти.
Аватар
Andrey

Мнениеот mitko87 » 03 Ное 2015, 12:51

Вземи си Delayxetine, мн е добро и също е на билкова основа
няма смисъл да се тъпчеш с химии :!:
mitko87

Виагра има ли странични ефекти?

Мнениеот petyo62 » 04 Сеп 2019, 12:27

Редовно вземам Виагра и до сега всичко е било наред, но напоследък не се чувствам добре. В сексуално отношение няма проблем, действа идеално. Но сутрин се будя отпаднал и кръвното ми налягане започна да играе. Често ми се случва да ми прилошава през деня. Виаграта ми я носи мой приятел, защото не искам да ходя при личния си лекар да ми я изписва. Неудобно ми е някак...
Възможно ли е да има ментета и затова да се чувствам зле? На външен вид хапчетата и опаковката са като оригиналните. Или може би се дължи на някакви странични ефекти от употребата на Виагра?
Някой имал ли е подобни проблеми?
petyo62

Следваща

Назад към Лекарства