Страница 2 от 2

Re: Как се използват някои от по-ароматните подправки?

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2017, 11:57
от Ваня Стойчева
Paladin написа:Аз си използвам едни и същи подправки на всяко ястие - черен пипер, червен пипер, сол, къри.

Те са универсални подправки тези и за това са толкова добри.

Re: Как се използват някои от по-ароматните подправки?

МнениеПубликувано на: 05 Сеп 2017, 15:58
от qwerryyy
Най=често ги добавям тях в сладкиши, сякаш те търпят повече импровизации, пък в основните избягвам, там слагам черен пипер, сол, чубрица, червен пипер.. Това са главните неща, които използвам.

Re: Как се използват някои от по-ароматните подправки?

МнениеПубликувано на: 05 Дек 2018, 12:58
от Петя Георгиева
Аз знам че трябва да се препекат на тиган, но на ниска температура. Разбъркват се постоянно, да не загорят. Така пускали по-добре аромата си.

Re: Как се използват някои от по-ароматните подправки?

МнениеПубликувано на: 16 Авг 2019, 08:51
от Niya
Не си падам по силните подправки и нямам такива вкъщи.Традиционно харесвам магданоз, донякъде чубрица, целина понякога, джоджен. Но пикантни и твърде ароматните не са ми по вкуса.

Re: Как се използват някои от по-ароматните подправки?

МнениеПубликувано на: 22 Авг 2019, 21:01
от MaxiMillion
Обожавам чесън и магданоз. Обожавам!