Страница 1 от 1

Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

МнениеПубликувано на: 19 Дек 2019, 10:49
от Цвети Цветкова
От няколко дни имаме хлебопекарна вкъщи. Още я разучавам и не съм я пробвала. Моя приятелка правя разкошен хляб с квас, но вкъщи нещо не го обичат, така че трябва да измисля друг вариант. Казаха ми, че в Метро има готови смеси за домашен хляб за хлебопекарна. И били много видове - пълнозърнест, многозърнест, бял, ръжен, със слънчогледови и тиквени семки, с ленено семе, булгур, пшенични кълнове... Освен това в сместа си имало всичко необходимо – само добавяш вода... Ползвали ли сте ги? Кои от тях са хубави? В други магазини дали ги има, че Метро ми е малко далече и не ми се разхожда до там само за едно нещо?

Re: Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

МнениеПубликувано на: 19 Дек 2019, 12:22
от Елена Стоянова
Ползвала съм готови смеси за домашен хляб на Мелко и съм доволна от пълнозърнестия и многозърнестия микс. В Билла съм виждала и немски смеси за хлебопекарна, но не съм ги ползвала и не мога да кажа дали са добри.

Re: Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

МнениеПубликувано на: 20 Дек 2019, 16:01
от Тонина90
Според мен, готовите смеси не са най-доброто за домашния хляб. Но са удобни за домашна употреба. Не мога да кажа коя е най-добрата смес за домашна хлебопекарна, но каквото намерите, взимайте. По цената е добър ориентир - евтиното не е хубаво.

Re: Готови смеси за домашен хляб. Кои са добри?

МнениеПубликувано на: 21 Дек 2019, 11:36
от Пламена И.
Германските смеси са добри, но са малко скъпи. Вкъщи най-много харесваме многозърнестия хляб. И другите не са лоши.