Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Яжте яйца за здраве и добра фигура, съветват специалисти

10 Яну 2015, 14:54

Много обичам яйца, особено варени, това са ми любимите, а и много често си ги хапвам и на яйчно руло!

12 Яну 2015, 09:57

Имам приятелка, която кара на диета само на яйца и месо и зеленчуци, сваля зверски килограми. :shock:

12 Яну 2015, 16:13

Много обичам яйца, голяма са ми слабост, особено пък забулени, обожавам ги. Това ми напомни довечера да взема да си направя. ;)

12 Яну 2015, 18:20

Тази вечер и аз ще си направя яйца, много ги обичам а сега ме подсетихте ;)

28 Окт 2015, 11:13

Lili_pili написа:Тази вечер и аз ще си направя яйца, много ги обичам а сега ме подсетихте ;)

:lol: Всичко е на яйчна вълна, аз наминах да се похваля, че си направих яйца със спанак и беше одобрено от всичките ми здравословни приятелки :)

06 Ное 2015, 14:32

Не ви ли е гадно ад ядете яйца без хляб, на мен направо ми се повръща от тях! :front: Иначе мноого обичам яйца, но да имат хляб, а да не са само те голи.

06 Ное 2015, 16:17

Mon_ton написа:Не ви ли е гадно ад ядете яйца без хляб, на мен направо ми се повръща от тях! :front: Иначе мноого обичам яйца, но да имат хляб, а да не са само те голи.

Гледай да имаш достатъчно салата покрай тях и няма да имаш проблеми с вкуса им :) Или си хапни филийка пълнозърнест хляб! :)

06 Ное 2015, 16:58

Обожавам яйца, но не мога да ги ям без допълнение, за съжаление. :(

06 Ное 2015, 17:50

На омлет сякаш не стаавт толкова противни, ако им сложиш повече подправки и си стават супер направо :) или варени!

09 Ное 2015, 15:17

rabotnata pchela написа:Много обичам яйца, голяма са ми слабост, особено пък забулени, обожавам ги. Това ми напомни довечера да взема да си направя. ;)

Как ги правиш, не съм пробвала и ме е страх да се пробвам, представям си как всичко става на було в тенджерата ми. :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4