Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
23 Фев 2016, 16:34
Плетените шапки са много готини. Хем топлят, хем са ефектни.
08 Мар 2016, 11:18
Да, така е, шаловете също са на мода, особено сега се появиха едни, които са цял кръг,много интересни и са тотален хит :)
12 Мар 2016, 15:46
Pipilota написа:Да, така е, шаловете също са на мода, особено сега се появиха едни, които са цял кръг,много интересни и са тотален хит :)
Това ще е интересно, не съм виждала такива.
15 Мар 2016, 14:20
Pipilota написа:Да, така е, шаловете също са на мода, особено сега се появиха едни, които са цял кръг,много интересни и са тотален хит :)
Много са удобни, купих на децата и на себе си, изключителни са а и стоят много готино, не са традиционния скучен шал. ;)
20 Апр 2016, 12:15
Jully написа:Pipilota написа:Да, така е, шаловете също са на мода, особено сега се появиха едни, които са цял кръг,много интересни и са тотален хит :)
Много са удобни, купих на децата и на себе си, изключителни са а и стоят много готино, не са традиционния скучен шал. ;)
И аз взех на моите двамата и с тея шапките, не знам как се водят, които са едни по-дълги и падат назад, големи гъзарчета бяха. Големия чак забърса една мома.
20 Апр 2016, 13:39
Една страхотна идея на майките на малки момиченца, в момента този тип роклички са тотален хит!

- hand-knitted frozen olaf inspired crochet tutu dress - flower headband party dress-f06050.jpg (45.14 KiB) Прегледано 472 пъти
21 Апр 2016, 12:26
За малките принцеси изборът е винаги голям, много оригинални неща има. За момченцата е по-бедничко.
02 Юни 2016, 12:33
klara написа:За малките принцеси изборът е винаги голям, много оригинални неща има. За момченцата е по-бедничко.
И при тях може да се измисли нещо, хубави жилетки са тотален хит сред момчетата, изглеждат много добре. :) Вече пуловери мисля, че никой не носи :)
02 Юни 2016, 12:54
Ваня Стойчева написа:klara написа:За малките принцеси изборът е винаги голям, много оригинални неща има. За момченцата е по-бедничко.
И при тях може да се измисли нещо, хубави жилетки са тотален хит сред момчетата, изглеждат много добре. :) Вече пуловери мисля, че никой не носи :)
Да, яки са, имам подобна от теранова, много добри. :)
02 Юни 2016, 13:01
Зимите вече не са толкова студени, за да се навличаме с дебелите плетени блузи

. Сега си стоят в гардероба.