marsu написа:Поредното доказателство, че родителите сме захлюпени, може ли да не обясните на децата си какво да правят, а те вече да знаят да се "търкат" един в друг, направо в потресаващо!!! Надявам се един ден да имам акъла да обясня на децата си, вместо да пишат глупости по форумите и да понасят подигравките на хората, които и с право ги подигравят,де...
Dalia написа:marsu написа:Поредното доказателство, че родителите сме захлюпени, може ли да не обясните на децата си какво да правят, а те вече да знаят да се "търкат" един в друг, направо в потресаващо!!! Надявам се един ден да имам акъла да обясня на децата си, вместо да пишат глупости по форумите и да понасят подигравките на хората, които и с право ги подигравят,де...
И на мен хем ми е смешно, хем ми е трагично... Очаква се че тия "деца" не са в детската градина и трябва да са добре запознати с анатомията и да знаят как точно се правят бебетата. То вече и децата в детската градина сигурно знаят де... И по биология се учи, че такива въпроси са не смешни ами направо трагични, ка няма да ги подиграват хората...
Назад към Бременност, раждане и майчинство
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта